T High 520 “Real Steel” achiziționat de BG Transport

T High 520 “Real Steel” achiziționat de BG Transport
T High 520 „Real Steel”, camionul personalizat de Truck Tuning Center în cadrul standului Renault Trucks de la IAA Hanovra 2016, a fost achiziționat de BG Transport.

Renault Trucks T High 520 „Real Steel” tocmai a fost livrat transportatorului francez BG Transport. Philippe Gorjux, director comercial al Renault Trucks France, a înmânat cheile acestui camion unic lui Gérard Barret, directorul BG Transport, o companie de familie cu sediul în Changy (Loara), care are 15 angajați și o flotă de douăsprezece vehicule.

T High 520 “Real Steel” achiziționat de BG Transport

Renault Trucks T High 520 “Real Steel” este un proiect al lui Sven Punke, Marcel Barth și a echipei lor de la Truck Tuning Center, care, pe întreg parcursul IAA Hanovra 2016, au vopsit cu aerograful, au adăugat elemente și au refăcut interiorul unui model obișnuit T High 520.

După ce a câștigat un premiu pentru camionul “Avatar”, în cadrul Truck Grand Prix din acest an de la Nürburgring, echipa a lucrat pe întreg parcursul celor opt zile de expoziție, într-o zonă de 300 mp special rezervată acestei activități, în cadrul standului Renault Trucks.

Vizitatorii au putut vedea evoluția procesului de tuning și au putut observa fiecare etapă a customizării acestui camion, poreclit „Real Steel”. Interiorul a fost tapițat în piele și iluminat cu LED-uri. Pictura exterioară a fost realizată prin aerografiere și au fost adăugate accesorii de natură să sublinieze robustețea camionului. Camionul va fi utilizat pentru transportul de mărfuri în Franța și Belgia.

VEZI ȘI: Renault Trucks a lansat ediția specială T High Edition

În plus, față de proiectul inițial, BG Transport a decis să adauge „Team BG” pe acest vehicul, pentru a simboliza spiritul de echipă care guvernează în această companie.

Acordăm o atenție deosebită designului exterior și dotărilor interioare ale camioanelor din flota noastră, deoarece ne dorim ca șoferii noștri să se bucure de cât mai mult confort și să fie mândri de vehiculele lor,” a explicat el. „T High Real Steel este conceput pentru șoferi care iubesc ceea ce fac: este un adevărat cadou să conduci un astfel de vehicul.

Gérard Barret, directorul BG Transport

Deși compania franceză înlocuiește camioanele la fiecare cinci ani, oficialilor companiei dau asigurări că, T High 520 “Real Steel” va rămâne în cadrul flotei pentru mult mai lungă de timp.

T High 520 “Real Steel” nu a fost singurul model special prezentat de Renault Trucks în cadrul expoziției germane, ediția specială T High Edition completând lista selectă de vehicule prezentate de francezi.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker