CamioaneȘtiri

T P-Road sau cum transformă Renault Trucks un autotractor într-un autoșasiu

Renault Trucks T P-Road este rezultatul conversiei unui autotractor Renault Trucks T într-un autosșasiu, la cererea clienților.

Renault Trucks își extinde gama de vehicule rulate și lansează un nou model realizat de Used Trucks Factory, parte a uzinei de la Bourg-en-Bresse.

T P-Road sau cum transformă Renault Trucks un autotractor într-un autoșasiu

Renault Trucks lansează un autoșasiu personalizat pentru a îndeplini cerințele specifice ale clienților aflați în căutarea unui astfel de model rulat de înaltă calitate și certificate.

Alături de Renault Trucks T X-Road (camion dedicat construcțiilor), Renault Trucks T P-Road este cea mai recentă adiție a gamei de vehicule adaptate de fabrica de vehicule rulate a mărcii franceze.

În cadrul atelierului de la Bourg-en-Bresse, autotractoarele rulate, selecționate în mod riguros, sunt mai întâi verificate conform unei liste de peste 200 de puncte, înainte de a fi convertite în conformitate cu standardele de producție ale constructorului.

Înainte de orice acțiune de conversie, biroul de design al Renault Trucks și inginerii din departamentul de calitate realizează un studiu specific pentru fiecare proiect.

Procesul industrial de producție și cel de control al calității îndeplinesc aceleași standarde ca și cele aplicate pentru producția camioanelor noi.

VEZI ȘI: Provocările logisticii fructelor și legumelor proaspete înainte ca acestea să ajungă pe masă

Pentru a realiza conversia, cabina, lanțul cinematic și suspensia sunt, întâi, demontate, pentru ca lonjeroanele existente să poată fi înlocuite cu unele noi, cu ampatament customizat.

Acest lucru garantează robustețea și conformitatea fiecărui vehicul cu orice tip de caroserie sau aplicație.

T P-Road sau cum transformă Renault Trucks un autotractor într-un autoșasiu

Modelul T P-Road este supus acelorași controale stricte de calitate și testări practice sistematice ca și vehiculele noi, înainte de a fi livrat către clienții Renault Trucks.

În prezent, T P-Road este disponibil în versiune 4×2, cu o ofertă de trei lungimi de ampatament (5.600 mm, 6.000 mm și 6.500 mm). Vehiculele pot fi, de asemenea, adaptate pentru școlile de șoferi și pentru firmele care se ocupă de mutări.

T P-Road dispune de o garanție de un an sau 120.000 km. Această garanție de producător (Selection Label) acoperă toate componentele lanțului cinematic (motor, cutie de viteze, punți) și este valabilă în toate punctele de service și de vânzări Renault Trucks din Europa.

Eticheta „Used Trucks by Renault Trucks” cuprinde toate operațiunile producătorului din domeniul vehiculelor la mâna a doua.

Din aceeași categorie...

Back to top button