Camioane

T Robust 13L, o nouă ediție specială de camioane rulate Renault

Renault Trucks a prezentat o nouă ediție specială de camioane rulate, T Robust 13L, cu garanție de 3 ani sau 1 milion km.

La fel ca T 01 Racing, prima ediție specială pentru un camion SH, și acest model T a fost preparat de echipa de design a Renault Trucks. Designerii au ales culorile gri, negru și roșu, caracteristice producătorului francez, dar și forma emblematică de diamant.

T Robust 13L, o nouă ediție specială de camioane rulate Renault

Numele ediției speciale T Robust 13L este prezent pe partea frontală și pe uși. Tonul se păstrează și la interior. La nivelul ochilor, pe partea laterală a scaunului, o etichetă prezintă de asemenea numele ediției speciale.

Interiorul ușii, în formă de bumerang, a primit o textură de fibră de carbon și marcaj special. Imitația de fibră de carbon este prezentă și pe partea centrală a bordului, este însoțită de nuanțe roșii și un logo 13L.

O plachetă cu cuvintele T Robust 13L a fost montată și deasupra patului, pentru a fi vizibilă din exterior. Scaunele sunt acoperite cu o tapițerie din material respirabil, brodat cu numele ediției speciale. Atmosfera este completată de covorașele speciale și accentele roșii.

VEZI ȘI: Renault T Evolution primește un motor cu Turbo Compound

Ediția specială dispune de motorul DTI 13 Euro VI D, cunoscut pentru fiabilitate și performanțele de putere și cuplu. Motorul de 13 litri este unul foarte robust, proiectat să depășească un milion de kilometri.

Modelul este construit la Used Trucks Factory, pe baza unui camion rulat Renault cu vechime mică. Ediția specială T Robust 13L vine cu o garanție de 3 ani sau 1.000.000 km și contract de service Excellence Predict.

T Robust 13L, o nouă ediție specială de camioane rulate Renault

Din aceeași categorie...

Back to top button