Tableta simplifică programul de pregătire

Pentru a ajuta instructorii săi în pregătirea șoferilor, Scania a dezvoltat o aplicație inovatoare pentru tabletă, care reproduce toate datele de pe panoul de instrumente. Noul WICkit – Wireless Instrument Cluster – include o tabletă și un dispozitiv recent dezvoltat care retransmite fără fir date înregistrate de sistemului de control și transferuri pe tabletă.

Pe tabletă, instructorul poate vedea informații în timp real despre turație și vitezometrul. În plus, este afișat consumul de combustibil instantaneu. Aplicația afișază în procente valoarea presiunii pe pedala de accelerație, lucru aproape imposibil de determinat cu ochiul liber. De asemenea, instructorul primește informații despre numărul de viteze și frânare, decelerare ca procent și în kilometri, precum și distanța totală și timpul total petrecut în instruirea conducătorilor auto. În urma sesiunii, instructorul poate genera în mod automat un raport cu datele înregistrate în timpul sesiunii de pregătire. Acest raport poate fi apoi trimis prin e-mail și angajatorul său. Informațiile pot fi stocate și utilizate în cursurile de pregătire ulterioare.

Tableta simplifică programul de pregătire
Tableta simplifică programul de pregătire

În urma sesiunii de pregătire, instructorul și șoferul poate revizui rezultatele

Formare șoferilor profesioniști se realizează, de obicei în trei etape. În prima etapă conducătorul auto șofează camionul în propriul stil de condus. Această etapă este urmată de o sesiune de teorie cu un accent pe condus economic. În a treia etapă a porgramului de pregătire, șoferul primește sfaturi de la instructor cu privire la modul de condus și la corecția anumitor obiceiuri. Cu ajutorul aplicației și tabletei, instructorul și șoferul poate revizui rezultatele înregistrate.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.