Știri

Talson a livrat 10 semiremorci de transport la Verhoeven Logistica

Producătorul olandez de semiremorci, Talson Trailer BV, unul din liderii pieței de semiremoci tip dubă din Europa, a livrat la începutul lunii noiembrie zece unități Talson TGM TAL cu Talfix® la furnizor de servicii logistice Verhoeven Logistics cu sediul în Olanda. Astfel, compania olandeză de logistică ajunge la o flotă de 56 de semiremorci Talson.

Cu sediul în Uden, Olanda, compania de logistică Verhoeven Logistica are locații în Ucraina și Polonia, precum și agenți în Germania, Anglia, Franța, Italia și Republica Cehă. Verhoeven Logistica oferă un pachet complet de servicii de transport național, internațional, distribuție, depozitare și servicii de logistică.

Talson a livrat 10 semiremorci de transport la Verhoeven Logistica

Verhoeven Logistica a achiziționat primul model Talson în 2011, iar de atunci flota de semiremorci produse în Olanda a continuat să crească, cele mai noi semiremorcile fiind echipate cu sistemul Talfix®, oferind cea mai bună soluție pentru nevoile lor de duble de transport marfă, în timp ce greutatea scăzută a vehiculului se traduce în calitate superioară la un preț rezonabil.

Modelul de semiremorcă, Talson TGM TAL, a revolutionat transportul datorită panourile sale laterale din aluminiu multi-scop, brevetate de compania olandeză.

Din aceeași categorie...

Back to top button