Știri

Talson Trailer BV a livrat patru semiremorci companiei Leatrans International

Producătorul olandez de semiremorci, Talson Trailer BV, a livrat patru semiremorci TGM TAL cu Talfix® companiei Leatrans International.

Cu sediul central în Limerick City, compania irlandeză Leatrans International furnizează servicii de transport rutier, aerian și naval în Irlanda, Marea Britanie precum și în Europa de Est. De peste 100 de ani, Leatrans International combină experiența personalui calificat cu know-how de manipulare și transport al mărfurilor refrigerate, uscate, al mărfuri periculoase precum și întocmirea documentației de import/export. Odată cu achiziția celor patru semiremorci TGM TAL cu Talfix®, compania irlandeză ajunge la un total de 14 semiremorci Talson deținute.

În cadrul evenimentului de livrare a celor patru unități TGM TAL cu Talfix®, ce a avut loc la începutul acestei luni, a participat și Ken leahy, CEO al Leatrans International. Acesta a declarat că sistemul multifuncțional Talfix® permite combinarea diferitelor dimensiuni de paleți într-un singur transport. Prin urmare, tehnologia Talson Talfix® creste rata de utilizare a flotei prin transportul de marfă cu podea dublă.

Expert în siguranța transportului
Pentru transportul rapid și sigur al tuturor bunurilor, semiremorcile Talson sunt certificate TAPA (Asociația pentru Protecția Bunurilor Transportate) precum și DIN EN 12642 Code XL.

VEZI ȘI: Idealogistics Verhoeven a cumpărat 15 semiremorci Talson TGM TAL

Inființată în 1982, compania olandeză Talson Trailer BV este lider pentru segmentul de semiremorci închise, fiind concentrată pe soluții de transport intermodal, oferind o gamă largă de semiremorci pentru transport de îmbrăcăminte, distribuție și transport aerian. Diverse tehnologii brevetate, respectiv Talfix®, TalDrive® și TalStep®, precum și greutatea redusă a semiremorcilor porduse datorită design-ului unic cu șasiu autoportant, oferă o mai mult capacitatea de încărcare, fără niciun compromis în privința durabilității.

În prezent, compania olandeză nu are un reprezentat pe piața din Romania, produsele sale fiind distribuite local prin dealerii din țările vecine. Pentru mai multe infrormații despre produsele Talson vă rugăm să accesați – https://www.talson.net/en/

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button