ȘtiriUtilitare ușoare

Tehnologiile avansate prezente pe noul IVECO Daily

Noul IVECO Daily stabilește noi standarde de condus și face pași importanți spre conducerea autonomă cu noi caracteristici de siguranță îmbunătățite.

Utilitara IVECO Daily duce termenul de conectivitate la un nou nivel reușind să deblocheze o lume a serviciilor personalizate, adaptate exact la utilizarea reală a vehiculului de către client, pentru a oferi o soluție completă de transport care va schimba modul în care își îndeplinește cerințele.

Tehnologiile avansate prezente pe noul IVECO Daily

Noul Daily a pregătit următoarele sisteme de siguranță extrem de avansate pentru un vehicul din segmentul său. Pachetul poartă numele de Advanced Driver Assistance Systems și vine cu o serie de tehnologii, unele dintre acestea urmând să fie oferite în mod opțional.

Pe listă includem următoarele: Advanced Emergency Braking System and City Brake PRO, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Assist și Crosswind Assist.

De asemenea, IVECO a pregătit o frână electrică de parcare, faruri cu LED și un mod de rulare destinat exclusiv orașului. Acesta din urmă modifică răspunsul direcție pentru a oferi o manevrabilitate mai bună în spațiile înguste din orașe.

VEZI ȘI: Volvo Trucks face o scurtă introducerea în lumea camioanelor electrice

Tot pe lista tehnologiilor noi trecem Hill Descent Control și Traction Plus, acesta din urmă fiind dezvoltat special pentru suprafețele cu aderență scăzută.

Noul IVECO Daily va putea fi echipat fie cu motorul de 2.3 litri în versiuni de 116 cai putere și 156 de cai putere. Vârful de gamă are o capacitate de 3.0 litri și dezvoltă 160 sau 210 cai putere.

Mulțumită unui sistem de tip Stop & Start și a unor anvelope cu rezistență scăzută la înaintare, noul Daily promite economii în dreptul carburantului de până la 10 procente.

Din aceeași categorie...

Back to top button