Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului InfoTrucker si a site-urilor apartinand acestuia

Va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos inainte de a accesa functiile site-ului InfoTrucker, incluzand subsectiunile acestuia (denumit aici „Site-ul“). Ca o conditie implicita pentru accesarea si utilizarea acestui site, utilizatorul este de acord cu termenii de mai jos. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII DE MAI JOS, NU ACCESATI SITE-UL.
In cazul in care aveti intrebari legate de acest document, va rugam sa ne contactati.

ACEST DOCUMENT, DENUMIT „AGREEMENT“, este stabilit intre InfoTrucker si orice persoana fizica, persoana juridica, asociatie de orice natura, agentie sau alta entitate ce acceseaza site-ul, denumite aici „Utilizator“ sau „Dvs.“.
Acest Site, avand unele sectiuni care pot, la un moment dat, sa implice tarife pentru diverse operatiuni, este un site pe Internet care, pe langa informare, are ca destinatie publicarea sau vizualizarea de anunturi de catre utilizator. Site-ul este detinut si operat de Grupul InfoTrucker. Site-ul contine sau poate sa contina informatii, comunicari, opinii, grafica, text, link-uri, animatie, productii audio si video, software, muzica, fotografii, sunete si alte materiale si date (denumite generic „Continut“) publicate si structurate intr-o forma care sa le faca accesibile utilizatorilor iar unele sectiuni ale Site-ului pot fi modificate prin interventia utilizatorilor (publicari de anunturi, incarcari de imagini si/sau filme, inregistrari de profile ale utilizatorilor).

1. Drepturile si responsabilitatile utilizatorilor

1.1 Accesul la Site-ul InfoTrucker si la subsectiunile acestuia

Dvs. sunteti responsabil pentru asigurarea propriului acces la Site, prin echipamente de telecomunicatii, hardware, software si sunteti responsabil pentru toate taxele privind accesul la Internet sau cele colaterale atunci cand accesati Site-ul.

1.2 Conduita utilizatorilor

Sunteti de acord sa accesati Site-ul in scopuri care sunt in acord cu legile in vigoare. Dvs. sunteti raspunzator pentru cunoasterea legilor, statutelor, regulamentelor privitoare la (1) accesarea acestui Site pe Internet, incluzand sectiunile interactive, (2) utilizarea oricarui serviciu sau retea pentru conectarea la Site si (3) privitoare la conectarea propriu-zisa a echipamentului dvs. (modem, calculator sau alt echipament) atunci cand accesati Site-ul.
Prin accesarea Site-ului sunteti de acord cu urmatoarele:

1. nu veti restrictiona sau impiedica accesul altor utilizatori la Site si la sectiunile sale interactive;
2. nu veti transmite informatii sau mesaje ce contravin legii, de amenintare, abuzive, defaimatoare, obscene, vulgare, pornografice, de profanare, indecente, rasiste, instigatoare la ura si/sau violenta precum nici mesaje sau informatii care contravin oricarei legi sau norme locale, nationale sau internationale;
3. nu veti transmite informatii, software sau orice alt material care contravine drepturilor omului, inclusiv materiale sau informatii care sunt protejate de legea dreptului de autor, care afecteaza intimitatea si/sau materiale derivate din acestea fara a fi obtinut in prealabil acordul proprietarilor sau a celor afectati;
4. Nu veti publica si/sau transmite informatii si/sau software care contine virusi sau alte componente similare;
5. nu veti incalca regulile si normele privind operarea si accesul la Internet stabilite de provider-ul Dvs. si nu veti utiliza servicii de tip spam sau flood.

2. Drepturi de proprietate intelectuala

2.1 Continutul acestui Site

a. Sunteti la curent cu faptul ca ceea ce reprezinta Continutul acestui site este furnizat de InfoTrucker, autori individuali („Autori“), terte parti si alti utilizatori. Sunteti la curent cu faptul ca InfoTrucker permite accesul la Continut si informatie protejate de legea dreptului de autor, care sunt marci iregistrate sau beneficiaza de un alt grad de proprietate, incluzand drepturi de proprietate intelectuala iar aceste drepturi sunt valide, recunoscute si protejate in media. Sunteti de asemenea la curent cu faptul ca InfoTrucker detine toate drepturile pentru layout, modul de aranjare, coordonare si prezentare a materialelor respective.
b. Nu veti modifica, copia, reproduce, transmite, distribui, publica, nu veti crea materiale derivate, afisa, transfera sau exploata comercial nici o parte a Continutului, intreg sau parti din acesta. Oricum, puteti sa faceti (1) un numar rezonabil de copii in format digital sau alt format care sa va permita accesarea Continutului, (2) cate o copie print pentru fiecare parte a Continutului, (3) creati si sa distribuiti un numar rezonabil de copii ale continutului, exclusiv pentru uz intern. Orice copie permisa trebuie sa reproduca Continutul exact in forma sa originala, cu specificarea sursei (InfoTrucker) si adresa de web (www.infoTrucker.ro). Sunteti de acord si intelegeti ca Site-ul, Autorii si Utilizatorii sunt si raman proprietarii Continutului si ca Dvs. nu beneficiati de aceste drepturi odata cu descarcarea sau printarea Continutului.

2.2 Continutul furnizat de catre Utilizator

Puteti sa incarcati, in sectiunile interactive sau transmite, publica, reproduce si/sau distribui prin intermediul Site-ului numai materiale care nu sunt protejate de legea dreptului de autor sau materiale care beneficiaza de protectia dreptului de autor numai cu consimtamantul expres al autorilor materialelor respective si cu aprobarea acestora pentru distribuirea prin intermediul Site-ului. Orice Continut facut public cu acordul autorilor trebuie sa contina o fraza cum ar fi „Copyright [nume autor]; Publicat cu permisiunea autorului“. Prin publicarea Continutului in orice sectiune interactiva, sunteti implicit de acord sa oferiti Site-ului dreptul non-exclusiv, fara obligatii, irevocabil, permanent, nerestrictionat de a utiliza, publica, transmite, traduce, modifica, adapta, afisa ca intreg sau partial, crea continut derivat, incorpora si distribui, in totalitate sau partial, Continutul respectiv, pe mediile existente la ora actuala precum si pe cele ce vor aparea in viitor. De asemenea, sunteti de acord cu preluarea Continutului de catre utilizatori pentru uz personal.

3. Zonele interactive

Site-ul include diferite zone interactive, incluzand dar nu limitate la bannere si reclame. Aceste zone interactive pot permite feedback si conectare in timp real intre utilizatori. Sunteti de acord cu faptul ca mesajele, informatiile sau fisierele trimise spre zonele interactive nu pot fi controlate in timp real de catre administratorii Site-ului si, ca atare, acestia nu pot fi responsabili pentru corectitudinea informatiilor din respectivele materiale. Pe de alta parte, sunteti de acord cu faptul ca informatiile si continutul publicate de catre utilizatori sunt monitorizate prin sondaj iar administratorii au dreptul, fara o notificare prealabila, de a elimina, edita, bloca respectivele informatii precum si de a bloca accesul utilizatorilor care, prin materialele publicate, contravin normelor si legilor in vigoare.

4. Incetarea activitatilor

Utilizatorii au dreptul ca, in cazul in care nu sunt de acord cu termenii sau nu sunt satisfacuti de calitatea serviciilor oferite de InfoTrucker, sa inceteze accesarea Site-ului. La randul sau, InfoTrucker isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv, fara notificare prealabila, operarea oricarui site care ii apartine sau a oricarei parti a acestora, daca prin neaplicarea acestor masuri administratorii considera ca apare pericolul ca utilizatorii sau Site-ul sa fie afectati din orice motiv. In cazul aplicarii acestor masuri, utilizatorilor li se intrerupe accesul la Site sau la sectiunile afectate dar regulile care sunt legate de dreptul de proprietate asupra continutului, specificate in capitolele anterioare, raman valabile.

5. Link-uri si garantii

5.1 Link-uri

Sunteti de acord si ati luat la cunostinta faptul ca, exceptand continutul, produsele si serviciile care sunt mentionate in mod explicit ca fiind furnizate de InfoTrucker, Site-ul si echipa redactionala precum si administratorii nu sunt responsabili pentru orice alte produse, servicii sau continut care sunt legate de Site prin link-uri. Acestea apartin celor care le furnizeaza iar acestia isi asuma intreaga responsabilitate pentru corectitudinea celor furnizate. Site-ul nu poate fi facut responsabil in nici un fel pentru eventualele inconveniente sau probleme create de continutul, informatiile sau serviciile puse la dispozitie de terte parti prin intermediul InfoTrucker sau prin intermediul site-urilor parte a/sau afiliate la InfoTrucker.

5.2 Garantii

Sunteti rugati sa evaluati cu atentie toate informatiile continute sau opiniile exprimate in acest Site. InfoTrucker are ca politica nerestrictionarea si necenzurarea opiniilor utilizatorilor sau continutului furnizat de acestia.
SUNTETI IN MOD EXPLICIT DE ACORD CU URMATOARELE: UTILIZAREA SITE-ULUI SE FACE PE PROPRIA DVS. RASPUNDERE; SITE-UL, ECHIPA REDACTIONALA, ADMINISTRATORII, SITE-URILE AFILIATE LA INFOTRUCKER PRECUM SI PERSONALUL IMPLICAT IN ACESTEA NU GARANTEAZA PENTRU FAPTUL CA SERVERELE UNDE SUNT ACESTEA GAZDUITE SUNT PROTEJATE 100% DE VIRUSI SAU ALTE PROGRAME CE POT AFECTA FUNCTIONALITATEA SITE-ULUI SAU A CALCULATOARELOR UTILIZATORILOR; SITE-UL PRECUM SI PERSONALUL IMPLICAT DIRECT IN FUNCTIONAREA ACESTUIA NU OFERA GARANTII PENTRU REZULTATELE OBTINUTE DIN UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A ORICARUI ALT SITE CU LINK SPRE INFOTRUCKERSAU PENTRU TIMPUL DE OBTINERE, ACURATETEA, DREPTURILE DE PROPRIETATE, UTILITATEA, VALABILITATEA, CORECTITUDINEA CONTINUTULUI, INFORMATIILOR, SERVICIILOR SAU TRANZACTIILOR OFERITE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE SAU PRIN INTERMEDIUL ALTOR SITE-URI CU LINK PE INFOTRUCKER.

Returnarea platilor efectuate

InfoTrucker ofera utilizatorilor, in sectiuni si site-uri specializate, anumite servicii care pot fi furnizate contra cost, acest lucru urmand a fi specificat in mod explicit in cadrul sectiunilor sau site-urilor respective.
Plata acestor servicii se efectueaza fie prin instrumente bancare fie on-line, prin intermediul firmelor specializate in acest gen de tranzactii. InfoTrucker nu poate fi raspunzator pentru eventualele deficiente ale sistemelor de plati on-line furnizate de catre firmele specializate, InfoTrucker fiind un utilizator al acestora. Orice probleme pe care utilizatorii le intampina la efectuarea platilor on-line trebuiesc rezolvate exclusiv cu firma furnizoare a serviciilor respective.
Deoarece prin plata de catre utilizatori a serviciilor pe care InfoTrucker le ofera in sectiunile care specifica acest lucru, respectivele servicii si beneficiile aferente sunt obtinute instantaneu, toate platile efectuate sunt considerate ca fiind definitive si, ca atare, returnarea sumelor respective nu este posibila. Daca un utilizator are o disputa legata de plata efectuata, aceasta va fi solutionata direct cu InfoTrucker.