In Focus

Unde pot face șoferii de camion teste COVID în Austria

Austria oferă acum mai multe opțiuni pentru efectuarea de teste COVID. Șoferii profesioniști care vin din regiunea Tirol au nevoie de un rezultat negativ pentru a intra în Germania.

În încercarea de a testa cât mai mulți oameni posibil, centre specializate au fost înființate în toată Austria, unde se pot face gratuit teste COVID rapide. Două containere de testare sunt localizate pe autostrada Brenner, lângă Nösslach. Un altul a fost instalat pe A 12, spre Innsbruck. Aceste teste de testare convenabile pentru șoferi sunt deschise de luni până vineri în intervalul 05:00-19:00, iar sâmbăta între 05:00-14:00.

Unde pot face șoferii de camion teste COVID în Austria

Pe lângă șoferii profesioniști, și persoanele obișnuite se pot testa gratuit la aceste containere, fără rezervare. Alte 22 de centre de testare sunt localizate în localitățile mai mari din Tirol.

VEZI ȘI: Germania, Cehia și Tirol (Austria) solicită test COVID negativ șoferilor de camion

Doar șoferii profesioniști pot intra în prezent din Tirol în Germania. Ei au nevoie de o înregistrare prealabilă, dar și să prezinte un test Covid negativ efectuat în ultimele 48 de ore.

Regiunea este considerată de Germania drept una de circulație a tulpinilor mutante ale coronavirusului. Șoferii profesioniști care intră în Germania din alte regiuni austriece nu au nevoie nici de înregistrare, nici de test.

Din aceeași categorie...

Back to top button