Trailer

Încep testele practice cu semiremorca frigorifică electrică Schmitz Cargobull S.KOe

Semiremorca frigorifică Schmitz Cargobull S.KOe, cu agregat de răcire electric și generator într-o axă, începe testele practice în Olanda.

Prototipul a fost livrat recent către compania de închirieri TIP. Semiremorca Schmitz Cargobull S.KOe va fi utilizată de compania de transport Cornelissen pentru livrări la magazinele Albert Heijn din Olanda.

Încep testele practice cu semiremorca frigorifică electrică Schmitz Cargobull S.KOe

”Am ales acest vehicul deoarece majoritatea operațiunilor noastre de distribuție au loc în traficul urban. În multe orașe olandeze, acestea vor fi afectate din 2025 de zonele cu emisii zero. Schmitz Cargobull oferă o soluție cu semiremorca frigorifică S.KOe, care va putea fi folosită în orașe fără probleme, în combinație cu un cap tractor cu emisii zero”, a declarat Peter Leegstraten, Manager de Transport la Albert Heijn.

Semiremorca S.KOe COOL SMART are o axă electrică, un agregat de răcire electric și baterii. Axa electrică recuperează energia în timpul încetinirilor și frânării, încărcând bateriile montate în locul rezervorului diesel al remorcilor frigorifice convenționale.

VEZI ȘI: Combinație aerodinamică între un cap tractor Actros și o remorcă Schmitz Cargobull cu extensii

Bateriile alimentează unitatea de răcire S.CUe, care are o capacitate de răcire de 15,9 kW și una de încălzire de 9,1 kW. În timpul staționărilor, bateriile pot fi încărcate și de la rețea.

Sistemul telematic TrailerConnect al Schmitz Cargobull este integrat în standard. El poate fi folosit pentru a monitoriza nivelul de încărcare a bateriei, autonomia disponibilă și timpul necesar pentru încărcare la rețea.

Din aceeași categorie...

Back to top button