Știri

TGB aduce un tribut victimelor atacurilor de la Paris

Un tribut adus victimelor atacurilor sângeroase din 13 noiembrie 2015 de la Paris și, un ajutor pe cât posibil, al familiilor acestora.

Aceasta este esența care a stat la baza motivării companiei Transport Grégory Bitte (TGB), o afacere de transport rutier sub temperatură controlată cu sediul la Vigny (Franța) să decoreze cu ajutorul Bering – companie specializătă în colantări – o semiremorcă Lamberet SR2 cu 130 de simboluri ale păcii având forma Turnului Eiffel, reprezentând fiecare victimă a atacurilor sângeroase din Paris.

Cele 130 de simboluri compun cuvântul “13 noiembrie”, data în care au avut loc atentatele care au șocat o lume întreagă. Patronul companiei de transport, Grégory Bitte, a decis să folosească semiremorca atât pentru transportul național cât și internațional, astfel încât să se păstreze pe drumurile europene amintirea victimelor acestui tragic eveniment.

TGB aduce un tribut victimelor atacurilor de la Paris

Pentru tractarea semiremorcii de frig, compania de transport TGB va folosi un cap tractor marca Volvo Trucks. De altfel, modelul FH de 500 CP folosit de companie este de asemenea decorat, pe acesta continuându-se tema de pe semiremorcă.

VEZI ȘI: Atacuri teroriste din Paris soldate cu peste 120 de morți și sute de răniți

Vă reamintim că printre cei uciși în atentatele teroriste din “13 noiembrie” de la Paris se află și doi români, astfel că, două simboluri ale păcii de pe semiremorca TGB le sunt dedicate.

Multumim, TGB!

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button