Știri

TH Trucks România a primit premiul ”PACCAR Parts Dealer of the Year”

TH Trucks, dealerul DAF din România, a primit titlul ”International PACCAR Parts Dealer of the Year” la gala anuală organizată de DAF pentru a celebra cele mai bune performanțe din rețea.

În fiecare an, în luna ianuarie, DAF își premiază cei mai buni dealeri pentru performanțele excepționale de business și (post)vânzări sau satisfacția clienților.

În acest an, premiul pentru cele mai bune vânzări de piese de schimb a fost obținut de TH Trucks România, importatorul oficial al camioanelor DAF în țara noastră. TH România a fost ales pentru acoperirea sa națională excelentă, cu 11 locații și magazine TRP.

”Pe lângă serviciile de calitate oferite în atelierele sale, aceste dealer a avut o concentrare solidă pe vânzările de piese de schimb, cu 12 vânzători bine instruiți. TH Trucks România și-a crescut prezența pe piață prin utilizarea unor programe precum PACCAR Parts Fleet Services și eCommerce”, a declarat Dick Leek, General Manager al PACCAR Parts Europe.

VEZI ȘI: Șeful DAF va conduce ACEA Commercial Vehicle în 2024

Tot în cadrul acestei gale, dealerul NEVA Group din Cehia a primit premiul ”International DAF Dealer of the Year 2024”.

Titlul pentru dealerul cu cele mai bune servicii de service și after-sales a fost acordat dealerului ESA Trucks din Polonia.

Dealerul italian Delcom, care acoperă sudul Italiei, a fost numit ”International PACCAR Financial Dealer of the Year”.

Din aceeași categorie...

Back to top button