The Watcher, un motorhome dezvoltat pe baza unui Sprinter 4×4

Adventure Van lansează The Watcher, o autorulotă dezvoltată pe baza unui Sprinter 4x4
Polonezii de la Adventure Van au lansat The Watcher, un motorhome de lux cu totul special, dezvoltat pe baza unui Mercedes-Benz Sprinter 4x4.

Pentru ca lucrurile să fie și mai interesante, cei care se ocupă de Adventure Van l-au cooptat și pe artistul Noriaki pentru realizarea unui interior unic.

The Watcher, un motorhome dezvoltat pe baza unui Sprinter 4x4

Proiectul The Watcher și are la bază un Sprinter 4×4 echipat cu motor diesel și cu suspensii speciale Baja LP9. Modelul dispune de o serie de accesorii de culoarea fisticului complementate cu nuanțe de gri. Artistul Noriaki a pregătit o serie de elemente speciale pentru podeaua autorulotei care acum este fabricată din bambus ranforsat cu aluminiu.

VEZI ȘI: Versiuni de echipare Trail și Active pentru modelele din gama Ford Transit

Sistemul de alimentare cu apă dispune de un rezervor de 140 de litri care poate fi încălzit cu ajutorul pachetului oferit de Webasto. Conform oficialilor polonezi, autorulota vine cu un sistem Webasto utilizat, în general, pe yahturi.

Energia electrică necesară funcționării tuturor componentelor este asiguraă de achetul Victron Energy și include și panouri solare cu o putere de 330 de wați. Autorulota dispune de un compresor de aer, prize de 230V amplasate în cele mai importante locuri și un sistem auxiliar de iluminare cu o putere de 800 wați.

Sistemul audio este semnat de JBL și include 9 incinte și un subwoofer Nano, iar pachetul de infotainment va fi controlat cu ajutorul stației Pioneer ILX. La interior, toate accesoriile lui The Watcher care în mod normal sunt fabricate din plastic sau oțel au fost înlocuite cu unele din aluminiu, iar cabina de duș este una din oțel rezistent la acizi.

The Watcher, un motorhome dezvoltat pe baza unui Sprinter 4x4

Conform celor de la Adventure Van, autorulota bazată pe Sprinter a fost izolată în așa fel încât ocupanții să poată dormi liniștiți chiar și la temperaturi de -50 de grade Celsius.

Follow #infotrucker