ȘtiriTehnologie

Thermo King a lansat noua unitate multi-temperatură UT Spectrum

Thermo King și-a extins seria de produse din gama UT cu noua unitate frigorifică cu antrenare independentă UT Spectrum.

Concepută pentru a satisface nevoile companiilor de distribuție urbană care au nevoie de mai multe zone de temperatură, noua unitate UT Spectrum extinde de produse din seria UT.

Thermo King a lansat noua unitate multi-temperatură UT Spectrum

Unitatea UT Spectrum a fost lansată în cadrul IAA 2016 și poate fi montată atât pe autosasiu cu dubă închisă izotermă cât și pe remorci cu bară de tracțiune.

Unitatea UT Spectrum oferă protecție totală compartmente configurate cu două sau trei zone, atât pentru transportul de mărfurile proaspete cât și congelate, conformându-se totodată cerințele de zgomot impuse de acest tip de transport, mai ales în mediul urban.

Aceste configurații zonale asigură o mare flexibilitate pentru a satisface nevoile operaționale, minimizează costurile și optimizează logistica distribuției de mărfuri sensibile la temperatură.

VEZI ȘI: Aproape 10.000 de amenzi aplicate în cadrul acțiunii Truck & Bus

De asemenea, unitatea UT Spectrum minimizează impactul asupra mediului oferind în același timp creșteri semnificative ale eficienței și un cost total de proprietate (TCO) mai mic. De asemenea, noua unitate frigorifică oferă o fiabilitate devedită, costuri reduse de exploatare și întreținere, respectiv, emisii reduse.

Toate instalațiile sistemelor frigorifice Thermo King vin încărcate în standard cu agent frigorific R-452a și sunt parte a portofoliului Ingersoll Rand EcoWise de produse concepute pentru a reduce impactul asupra mediului.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button