Știri

Thermo King a premiat excelenta in domeniul distributiei in anul 2014

Thermo King, un producator de solutii de control al temperaturii de transport pentru diverse aplicatii mobile si marca a Ingersoll Rand, a premiat dealerii de top in cadrul conferintei sale anuale pentru dealeri organizate in Muscat, Oman. Compania a oferit distinctii dealerilor sai de top din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) pentru rezultatele remarcabile realizate de acestia in anul 2014.

Cea mai mare distinctie, Dealerul anului 2014, a fost acordata societatii Frigicoll din Spania. Frigicoll continua sa furnizeze clientilor sai servicii premium si complete dupa mai mult de 50 de ani de activitate.

Thermo King a premiat excelenta in domeniul distributiei in anul 2014

Frigicoll a inregistrat o crestere excelenta in toate liniile de productie in 2014 si a confirmat abordarea sa concentrata asupra clientilor si serviciilor, a afirmat Dwight Gibson, vicepresedintele si directorul general al Thermo King, Truck and Trailer in EMEA.

Aceasta este al doilea titlu de Dealerul anului pentru Frigicoll, primul fiind dobandit in 2011. Frigicoll a fost de asemenea nominalizata la sase categorii de premii diferite.

Printre alti premiati se numara:
–    Dealerul anului 2014 la categoria remorci:  Paris Froid Services, Franta
–    Dealerul anului 2014 pentru solutii cu autoalimentare pentru camioane: Thermo King Transportkoeling, Olanda
–    Dealerul anului 2014 pentru solutii cu alimentare de la vehicul pentru camioane: Marshall Thermo King, Regatul Unit
–    Dealerul anului 2014 pentru produse aftermarket/service: Ballinlough Refrigeration, Irlanda
–    Dealerul anului 2014 la categoria vanzari de autobuze: Liberatus, Ungaria

Compania Termoport, dealerul oficial Thermo King in Romania, a fost premiata la categoria satisfactia clientului in 2014.

Toti dealerii premiati pentru anul 2014 au fost selectati deoarece au demonstrat excelenta si performante de top, oferind in acelasi timp clientilor o experienta superioara. Aceasta include programe de instruire pentru clienti, intelegerea nevoilor clientilor si furnizarea solutiilor potrivite.

Avand peste 500 de locatii de service in 75 de tari din regiunea EMEA, Thermo King ofera siguranta transportatorilor de produse sensibile la temperatura prin intermediul unei retele in crestere de dealeri certificati.

Din aceeași categorie...

Back to top button