Frigo

Thermo King a lansat agregatele de răcire Advancer Hybrid

Thermo King a integrat tehnologia Hybrid în unitățile de refrigerare pentru remorci Advancer A-Series. Versiunile Hybrid sunt acum disponibile pentru întreaga gamă Advancer: A-360, A-400, A-500 și A-500 Whisper Pro.

Modul principal de funcționare al lui Advancer Hybrid este cel electric, cu ajutorul tehnologiei Frigoblock. La nevoie, motorul diesel intră în funcțiune pentru a livra putere suplimentară. Rezultatul este creșterea eficienței, atât pentru transporturile pe distanțe lungi, cât și în operațiunile urbane.

Thermo King a lansat agregatele de răcire Advancer Hybrid

”Advancer Hybrid este proiectată pentru a le oferi clienților flexibilitate maximă pentru îndeplinirea angajamentelor de sustenabilitate. Tehnologia Thermo King Hybrid a fost deja folosită cu succes pentru a reduce emisiile camioanelor și remorcilor în operațiunile urbane și zonele de emisii reduse. Acum, prin integrarea tehnologiei Thermo King Hybrid în agregatele Advancer, clienții beneficiază de o sustenabilitate înaltă, performanțe fără egal, economii de consum în transportul pe distanțe lungi și îndeplinirea regulilor privind emisiile în livrările urbane”, a declarat Colm O’Grady, Product Leader Trailer la Thermo King.

VEZI ȘI: Semiremorcă Schwarzmüller transformată în platformă de aterizare pentru drone

Noile unități utilizează tehnologia geo-fencing pentru a trece automat în modul electric la intrarea în anumite zone. Asfel, managerii de flotă pot opera fără restricții, zi sau noapte, fără grija regulamentelor din anumite zone.

Când tehnologia Thermo King Hybrid este combinată cu Advancer A-500 Whisper Pro, chiar și atunci când motorul diesel al agregatului funcționează, sistemul operează la un nivel de zgomot mai mic de 60dB (A), considerat ca standard pentru majoritatea zonelor cu astfel de restricții.

Prin reducerea orelor de funcționare a motorului diesel și bazându-se mai mult pe energia electrică, consumurile și emisiile agregatului de refrigerare pot scădea cu peste 50%. Advancer Hybrid este compatibilă și cu autotractoarele alimentate cu carburanți alternativi, precum HVO sau LNG.

Back to top button