Trailer

Thermo King lansează agregatul ultrasilențios Advancer Whisper Pro

Specialistul în soluții de transport sub temperatură controlată Thermo King a prezentat sistemul ultrasilențios de răcire pentru remorci Advancer A-500 Whisper Pro.

Noul model respectă cele mai stringente regulamente privind zgomotele emise, inclusiv PIEK, și permite efectuarea livrărilor urbane la orice oră a zilei sau nopții.

Thermo King lansează agregatul ultrasilențios Advancer Whisper Pro

Unitățile de răcire Thermo King Advancer au un consum mai mic cu până la 30% și ating temperatura optimă cu până la 40% mai devreme decât media pieței. Modelul A-500 Whisper Pro oferă același nivel de performanță, dar emite un nivel de zgomot sub 60 de decibeli, cât prevede standardul PIEK.

”Orașele europene doresc reducerea nivelului de zgomot, iar una dintre cerințe este legată de zgomotul agregatelor de răcire pentru livrările urbane. De decenii, Thermo King a avut produse cu zgomot atenuat. Agregatele Advancer sunt unele dintre cele mai silențioase de pe piață, iar cu modelul Whisper Pro am mers și mai departe”, a declarat Laurent Debias, director de produs și marketing la Thermo King EMEA.

VEZI ȘI: Marea Britanie extinde programul de condus, pentru a contracara criza de șoferi

Modelul A-500 Whisper Pro utilizează un sistem de geo-localizare care trece automat în modul silențios la intrarea în zone predefinite. Acest lucru le permite transportatorilor să opereze liniștiți, la orice oră, în zonele cu restricții.

”Studiile arată că livrările în afara orelor de vârf se pot face cu până la 14% mai rapid. Cu A-500 Whisper Pro, dispecerii pot plănui mai eficient rutele pe timp de noapte, pentru a evita traficul de la orele de vârf”, a spus și Colm O’Grady, manager de produs pentru Remorci la Thermo King.

Din aceeași categorie...

Back to top button