Bus

Thermo King lansează Athenia MKIII, noile unități HVAC de plafon pentru autobuze diesel și CNG

Thermo King introduce Athenia MkIII, noua serie de unități HVAC (încălzire, ventilare, aer condiționat) de plafon pentru autobuze diesel și CNG.

Noile unități HVAC de plafon de la Thermo King dispun de o tehnologie și un design avansat pentru a maximiza confortul călătorilor, reducând în același timp costurile de operare și impactul asupra mediului prin reducerea consumului de combustibil, a zgomotului și a amprentei de carbon.

Thermo King lansează Athenia MKIII, noile unități HVAC de plafon pentru autobuze diesel și CNG

”Thermo King este recunoscută pentru strânsa colaborare cu producătorii de vehicule și carosierii. Am dezvoltat mereu soluții pe baza nevoilor acestore și personalizat pe tipurile lor de autobuze. Cu seria Athenia MkIII oferim o performanță înaltă, un control optim al temperaturii și un flux de aer proaspăt care maximizează confortul pasagerilor și al angajaților. În același timp, creștem costurile de operare datorită duratei mai mari de viață a componentelor, reducerea greutății unității și a tehnologiei îmbunătățite a ventilatoarelor”, a declarat Peter Hansen, product leader Marine, Rail and Bus HVAC la Thermo King.

Mai ușoare decât generația anterioară, ceea ce contribuie la reducerea consumului de combustibil și a amprentei de carbon, noile unități de plafon Athenia MkIII oferă o viteză mai mare a suflantei și o performanță maximă de răcire mai mare datorită poziției optimizate a evaporatorului și a suflantelor. În plus, zgomot scăzut de funcționare al acestora sporește confortul pasagerilor și minimizează impactul în zonele urbane sensibile la zgomot.

VEZI ȘI: MAN va oferi un șasiu de autobuz electric pentru piețele din afara UE

Noile unități dispun de un sistem de control CANAIRE personalizabil cu panou LCD ergonomic pe care șoferul poate controla unitățile AC de plafon, cutia frontală și preîncălzitorul. Sistemul flexibil gestionează până la șapte zone de temperatură pentru autobuze solo, articulate sau dublu articulate.

Thermo King lansează Athenia MkIII, unitate HVAC pentru autobuze diesel și CNG

De asemenea, acestea au opțiunea de control AdvanTech Fresh Air, care utilizează senzori de CO2 încorporați pentru a gestiona admisia de aer proaspăt pe baza măsurătorilor interne ale calității aerului. Seria Athenia MkIII vine în versiuni doar cu răcire sau răcire/încălzire, precum și o gamă largă de capacități de răcire, făcându-le potrivite pentru funcționarea în climat rece, mediu sau cald.

Grație design-ului ergonomic, acestea oferă un acces ușor la componente, minimizând costurile de instalare, întreținere și service.

Din aceeași categorie...

Back to top button