Trailer

Agregatele Thermo King pot fi alimentate și cu HVO

Utilizarea HVO în locul motorinei aduce o reducere de până la 90% a emisiilor de CO2.

Thermo King, un lider în domeniul de transport sub temperatură controlată, a anunțat că aprobă folosirea biodieselului HVO pentru alimentarea agregatelor sale de răcire.

HVO (ulei vegetal hidrotratat) este o alternativă mai sustenabilă a motorinei. Utilizarea HVO în locul motorinei aduce o reducere de până la 90% a emisiilor de gaze cu efect de seră și a celor de particule fine, fără a modifica performanța motoarelor.

Agregatele Thermo King pot fi alimentate și cu HVO

”Thermo King are cea mai largă gamă de soluții de transport sub temperatură controlată cu emisii zero sau emisii reduse. Clienții noștri apreciază angajamentul nostru pentru progresul tehnologic și capabilitățile transportului frigorific. Inovăm continuu pentru a reduce amprenta de carbon a produselor noastre. Prin validarea utilizării HVO în agregatele noastre de frig le oferim clienților o nouă opțiune de a-și îmbunătăți sustenabilitatea operațiunilor”, a declarat Francesco Incalza, președintele Thermo King pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

VEZI ȘI: Thermo King Advancer revoluționează răcirea semiremorcilor

Thermo King a testat riguros biodieselul HVO pe agregatele sale montate pe camioane și remorci, iar în laboratoarele fabricii din Galway (Irlanda) au fost efectuate teste de anduranță. Rezultatele au arătat că performanțele unităților de răcire nu au fost afectate, nici măcar la temperaturi ambientale foarte reduse.

Biodieselul HVO poate fi amestecat în orice proporție cu motorina (0-100%), fără a fi nevoie de modificări la motor sau intervale de service mai mici.

Din aceeași categorie...

Back to top button