Utilitare ușoare

Thermo King începe producția agregatului electric E-500e pentru utilitare

Thermo King a anunțat începerea producției pentru noile unități de răcire uni- și multi-temperatură E-500e pentru vehicule comerciale ușoare electrice.

Noul agregat funcționează 100% electric și este proiectat ca o soluție eficientă și sustenabilă de a reduce emisiile de carbon în operațiunile de livrări urbane.

Thermo King E-500e este alimentat direct de la bateria vehiculului, eliminând nevoia investiției într-un pachet adițional de baterii sau a unui modul de conectare. Șoferii pot menține unitatea de refrigerare pornită în timp ce bateriile sunt încărcate sau vehiculul staționează pentru livrare.

Un nou compresor de înaltă viteză, cu turație independentă de viteza vehiculului, generează noi niveluri de răcire electrică, de până la 4,5 kW. Agregatul poate funcționa și pe modul încălzire, pentru a îndeplini nevoile diferite ale clienților.

VEZI ȘI: Thermo King oferă soluții electrice pentru orice segment al lanțului de frig

Agregatele sunt ușor de instalat pe furgonete, camioane șasiu-cabină și alte tipuri de conversii, grație designului compact. Greutatea este și ea redusă la jumătate comparabil cu o unitate cu o capacitate de răcire echivalentă.

Noile agregate de frig din seria E sunt proiectate pentru a răspunde provocărilor vehiculelor comerciale ușoare electrice și a livrărilor urbane, precum menținerea controlului temperaturii cu un consum minim de energie, accesibilitatea în privința costurilor și reducerea impactului asupra autonomiei vehiculului.

Din aceeași categorie...

Back to top button