Thermo King își extinde soluțiile de conectivitate cu software-ul Trailer Assist

Compania Thermo King își extinde soluțiile de conectivitate cu software-ul Trailer Assist
Compania americană Thermo King a anunțat că și-a extins portofoliul de soluții de conectivitate cu software-ul Trailer Assist.

Noua tehnologie colectează și oferă informații cu privire la o gamă variată de sisteme de la nivelul semiremorcii frigo. Astfel, managerul de flotă va putea avea informații în timp real cu privire la funcționarea containerului pe parcursul traseului.

Thermo King își extinde soluțiile de conectivitate cu software-ul Trailer Assist

„Cu soluțiile de conectivitate și telematică integrate la nivelul unităților Thermo King am demonstrat că oferim mai mult decât o semiremorcă frigo. Cu Trailler Assist trecem la un nou nivel în ceea ce privește informațiile oferite managerilor. Astfel, clienții vor putea opera mult mai eficient și mai inteligent”, a declarat Raluca Radu, manager de produs Connected Solution în cadrul Thermo King.

Conform oficialilor Thermo King, noul software Trailer Assist va oferi informații esențiale pentru ca managerii de flote să poată urmări condiția în care se află semiremorcile, dar și pentru îmbunătățirea operațiilor.

Astfel, managerii vor putea îmbunătăți timpul de lucru al semiremorcilor și vor putea pregăti mentenanța preventivă.

VEZI ȘI: Broshuis a anunțat că va participa la Truckstar Festival 2019

De asemenea, aceștia vor putea optimiza rutele în funcție de masa transportată, vor putea îmbunătățit fluxul și nu în ultimul rând vor crește durata de viață a anvelopelor și vor scădea consumul de carburant.

Sistemul Trailer Assist colectează informații de la diverși senzori, le procesează și le transmite în timp real. Mai mult decât atât, sistemul poate să emită alerte prin e-mail, mesaje text sau aplicații.

Acestea informații vor putea fi accesate prin intermediul telefoanelor inteligente sau pe web pe platforma dedicată Thermo King TrackKing.

Follow #infotrucker