Trailer

Thermo King și BPW vor dezvolta o nouă soluție de energie durabilă pentru semiremorci frigorifice

Thermo King și BPW au semnat un parteneriat cu scopul de a dezvolta o nouă soluție cu zero emisii pentru semiremorci frigorifice, care să fie atât ecologică, cât și economică.

Thermo King și BPW au atins un moment important care va permite în curând comercializarea unei soluții cu emisii zero, fiabile și eficiente pentru semiremorci frigorifice. Parteneriatul va comunica etapele esențiale ale dezvoltării în lunile următoare, cu un prim instantaneu disponibil până la sfârșitul acestui an.

Thermo King și BPW vor dezvolta o nouă soluție de energie durabilă pentru semiremorci frigorifice

„Timp de decenii, la Thermo King am considerat că este responsabilitatea noastră să fim pionieri în domeniul transportului frigorific, astfel încât să putem oferi clienților noștri soluțiile pe care sunt îndreptățiți să le aștepte de la noi”, a declarat Francesco Incalza, președintele Thermo King Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

VEZI ȘI: Siemens alimentează autobuzele electrice etajate din Londra

„Suntem lideri în domeniul electrificării, cu cea mai extinsă gamă de soluții cu emisii reduse și zero pe toate segmentele pieței. Clienții noștri recunosc angajamentul nostru față de progresul continuu al industriei. Parteneriatul cu BPW reflectă perfect această abordare și este pe deplin consecvent atât cu obiectivele noastre de dezvoltare durabilă pentru 2030, cât și cu obiectivele noastre de reducere a emisiilor motorului, a impactului CO2 și a poluării fonice din industrie”, a completat reprezentantul Thermo King.

„În aceste vremuri marcate de schimbările climatice și de restricții de trafic în zonele urbane, industria transporturilor este mai mult decât oricând provocată să implementeze soluții mai bune. Combinând abilitățile noastre ca lideri tehnologici pentru soluții de transport de marfă, putem face sistemele de control a temperaturii mai ecologice prin noile concepte energetice în semiremorci. De asemenea, va avea un impact pozitiv asupra costului total de operare a transportatorului pe tot parcursul lanțului de operare”, a declarat Thore Bakker, director general pentru soluții de remorci și servicii de mobilitate la BPW.

Thermo King și BPW investesc în mod constant pentru a dezvolta și îmbunătăți tehnologiile implementate pentru a reduce impactul asupra mediului al activității de transport.

Din aceeași categorie...

Back to top button