Știri

Thermo King si-a extins reteaua de dealeri

Thermo King, lider global in ceea ce priveste solutiile pentru controlul temperaturii si-a extins serviciile oferite clientilor prin lansarea unei aplicatii de mobil ce include intreaga retea de dealeri, inclusiv cele mai recente locatii deschise in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

In ultimul an, Thermo King si-a extins reteaua de dealeri la nivel mondial prin deschiderea a 9 puncte noi de vanzare si 17 service-uri dedicate.

Thermo King si-a extins reteaua de dealeri

Extinderea retelei de dealeri include locatii noi in Rusia, Kargazstan, Bosnia, Slovenia, dar si in Tanzania, Uganda si Zambia, ce extind serviciile Thermo King de transport frigorfic la temperatura controlata pe piața africana. De asemenea, compania si-a extins birourile de asistenta din Suedia si Turcia.

Clientii care au nevoie de asistenta pot contacta reprezentantele printr-o linie dedicata multilingva, 24 h din 24 h, care ii conecteaza la un dealer autorizat (exista peste 500 de locuri de distribuite in 75 de tari din regiunea EMEA), indiferent de zona de activitate a clientului si, prin aplicatia Thermo King Dealer Locator disponibila (pentru a o descarca acesati https://www.europe.thermoking.com).

In Romania, intreaga gama de produse si servicii Thermo King este disponibila prin reteaua Termoport, reprezentant oficial al companiei americane la nivel national.

Din aceeași categorie...

Back to top button