InfoTechTransport 4.0

TimoCom a introdus funcția de încărcare și descărcare a documentelor

Știți care este cuvântul alcătuit din 12 litere pe care companiile nu-l pot evita în era modernă a transportului rutier? Digitalizare!

Acest cuvânt este tot mai des utilizat în sectorul de transport și logistică de către transportatori. Digitalizarea asigură competivitatea companiilor de transport deoarece acestea trebuie să se preocupe din ce în ce mai mult de optimizarea propriilor afaceri.

Recent, TimoCom a introdus în platforma sa, funcția de încărcare și descărcare a documentelor, prin care a ușurat munca de zi cu zi celor 110.000 utilizatori.
În trecut, lucrurile funcționau așa. O persoană găsea transportul potrivit și prin acordul ambelor părți se năștea contractul. După, trebuiau trimise documentele necesare prin fax sau e-mail. De obicei, se aștepta mult pentru trimiterea acestor documente, care, câteodată, se întâmpla să nici nu mai ajungă. Evident, începea clasicul sir de telefoane, pierzându-se mult timp prețios, și care puneau la încercare și nervii. Începând de acum, TimoCom a schimbat acest lucru pentru totdeauna.

TimoCom a introdus funcția de încărcare și descărcare a documentelor

Cu ajutorul funcției de încărcare și descărcare a documentelor integrată în indexul transportatorilor este posibil ca documentele des utilizate, cum ar fi licența, antetul sau asigurarea de transport să fie încărcate în profilul propriu al companiei și să fie accesibile în acest fel utilizatorilor TimoCom.

Nu mai este necesară trimiterea documentelor prin fax sau e-mail. Pe lângă economia de timp, funcía mai are un alt mare avantaj. Utilizatorii își pot mări competivitatea cu ajutorul documentelor încărcate, deoarece dacă au un profil personal mai transparent și detaliat au șansă mai mare pentru încheierea unei tranzacții.

Siguranță și vizibilitate
Având în vedere faptul că se lucrează cu date digitalizate, TimoCom nu a uitat de protecția acestora. Astfel, cu sistemele de protecție utilizatorii platformei se întâlnesc des în cazul serviciului de mesagerie deschisă sau trimiterea de e-mailuri. Datele utilizatorilor TimoCom în funcția de încărcare a documentelor sunt în siguranță conform prevederilor protecției datelor, dat fiind faptul că aceste datele cad sub incidența prevederilor legii germane de protecție a datelor și stocarea documentelor fiind întotdeauna sigure și codificate.

De asemenea, utilizatorii decid dacă documentele încărcate vor fi vizibile pentru ceilalți utilizatori sau nu. În cazul în care ați ales ca documentele să fie vizibile, utilizatorii platformei de transport au posibilitatea să le vizualizeze sau descărca.

Astfel, putem spune că TimoCom a pus bazele digitalizării pe acest segment de servicii. Acum, ceea ce au de făcut mai mult de 36.000 de utilizatori se poate defini într-un cuvânt cu 10 litere: Încărcarea!

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button