TIMOCOM a prezentat noul Smart Logistics System la transport logistic 2019

TIMOCOM a prezentat noul Smart Logistics System la transport logistic 2019
La transport logistic 2019, TIMOCOM a prezentat noul Smart Logistics System, ce-i sprijină pe cale digitală pe cei din logistică, în toate fazele procesului de transport.

Viziunea TIMOCOM este de a crea o logistică fără provocări, de aceea compania din Erkrath a prezentat noul Smart Logistics System. „Dorim ca clienții noștri să avanseze în fiecare zi cu ajutorul inovațiilor noastre“, a spus purtătorul de cuvânt al TIMOCOM, Gunnar Gburek.

TIMOCOM a prezentat noul Smart Logistics System la transport logistic 2019

Aplicațiile digitale inovatoare, cum ar fi derularea comenzilor, completează bursa de transport și depozitare, lideră pe piața europeană, fiind parte a ecosistemului TIMOCOM.

„Scopul nostru este să devenim furnizorul digital de bază al industriei de transport și logistică europene, în rețeaua clienților și partenerilor noștri”, mai spune Gburek.

Compania IT intenționează să investească în jur de 100 de milioane de euro în extinderea sistemului său până în 2030, și să mărească cu 100.000 numărul clienților în această perioadă. În cursul internaționalizării viitoare, numărul angajaților va crește cu 300, până la 800, în următorii 11 ani.

Smart API-urile dau posibilitatea schimbului de date cu Smart Logistics System
Noile interfețe simplifică accesul companiilor la Smart Logistics System. Așa-numitele Smart API-uri oferă clienților posibilitatea de a se conecta la sistem prin intermediul software-ului logistic existent. Accesul la aplicații se face întotdeauna printr-o singură interfață.

VEZI ȘI: Kögel Trucker Trailer prezentată în cadrul transport logistic 2019

De exemplu, companiile pot utiliza Smart API-ul pentru a conecta comenzile de transport a mai mult de 43.000 de potențiali parteneri de afaceri din sistem, și pot trimite și primi comenzi de transport din propriul software de logistică.

Transmiterea datelor cu partenerii din rețea
O parte a conceptului de sistem este integrarea partenerilor puternici. Cu Cargoclix și Krone Telematics, TIMOCOM are la bord două companii bine cunoscute, cu ajutorul cărora pot fi partajate prin intermediul Smart Logistics System, date de GPS referitoare la rute.

De exemplu, clienții care folosesc TIMOCOM sunt capabili să planifice, să gestioneze și să optimizeze transporturile pe baza datelor în timp real. Un număr de 246 de furnizori telematici au fost integrați deja în Smart Logistics System. Printre partenerii noi se numără și Doll + Leiber, Lavid Software, Transdata, C-Informationssysteme și Logistiqo.

„Logistica se dezvoltă în rețea. Astăzi, cu partenerii noștri integrați în sistem, putem garanta un serviciu constant digital”, spune Philipp Schmidt, managerul de portofoliu TIMOCOM.

Contextul este de a deschide sistemul în viitor și pentru aplicații de la terți.

Noua pagină de start a sistem-ului, cu ghid ușor de utilizat
Semnul vizibil al noului Smart Logistics System la TIMOCOM, este pagina de start complet restructurată, care prezintă diversele aplicații inteligente (Smart Apps) ale System-lui.

Aceasta ajută peste 130.000 de utilizatori cu doar câteva click-uri prin diversitatea sistemului și oferă acces facil la aplicațiile dorite.

„Noua pagină de start a sistemului este mult mai clară și mai intuitivă, deoarece abordează în mod specific diferitele grupuri de utilizatori și situații”, explică directorul de marketing TIMOCOM, Pélagie Mepin.

De exemplu, companiile pot selecta direct aplicațiile digitale pentru a verifica licitațiile, a optimiza ruta sau pentru tracking.

„Vrem să oferim clienților noștri ocazia de a-și extinde logistica, de a le îmbunătăți și de a-și spori posibilitățile”, spune Mepin.

O promisiune care se reflectă și în noul slogan al companiei TIMOCOM: „Augmented Logistics“.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.