TimoCom este cea mai bună marcă din categoria burse de transport în 2014

În luna iunie la Stuttgart, Christfof Thesinga (director marketing TimoCom) a primit premiul „Beste Marke“ („Cea mai bună marcă”) pentru bursa de transport TC Truck&Cargo®. TimoCom a fost votată de 7.403 de cititori ai EuroTransportMedia de-a lungul săptămâniilor pentru cele mai bune produse și cel mai bun furnizor de servicii din domeniul transportului și a logisticii.

Să fi nominalizat în același rând cu MAN, Mercedes-Benz sau Michelin pentru „Cea mai bună marcă“, este o onoare deosebită, a spus Christof Thesinga, Marketing Director TimoCom. „Suntem o companie mijlocie cu administrare proprie și dezvoltăm, comercializăm și efectuăm totul singuri. Să ne aflăm pe podiu împreună cu giganții branșei ne fac mândrii și atestă munca noastra. Încă odată mulțumiri cititorilor ETM și utilizatorilor TimoCom! Ne străduim să fim pe placul clienților.“

TimoCom este cea mai bună marcă din categoria burse de transport în 2014

TC Truck&Cargo® este dezvoltat în mod constant și extins prin funcții auxiliare suplimentare cum ar fi platforma de tracking TC eMap®. Aici sunt afișate pe hartă până la 90 sisteme telematice diferite. Mai mult decât atât, la IAA Hanovra 2014, compania va fi lansat accesul mobil, care face posibilă utilizarea programului de pe smartphone sau tabletă, prin aplicație.

Produs puternic, servicii solide
O marcă, pentru a fi bună, nu trebuie să cuprindă doar un produs convingător, ci trebuie să investească în egală măsură și în servicii pentru clienți, în opinia lui Thesinga.  „Comuinicarea cu clienții este instrumentul ales pentru asigurarea calității. TimoCom are în departamentul de servicii clienți 50 de angajați internaționali, care stau la dispoziția clienților prin telefon, email sau Facebook. Este foarte important pentru noi să fim aproape de clienți, să putem reacționa rapid și să răspundem fără întârziere la întrebările clienților“, a concluzionat Thesinga.

Compania dorește pe viitor,să facă un pas în față și să simplifice comunicarea între utilizatori cu ajutorul unei unelte noi.

Follow #infotrucker