ȘtiriTrailer

Timp economisit cu noile prelate glisante Kögel FastSlider

Kögel a lansat un nou tip de prelate glisante care promit să ajute atât șoferul, cât și transportatorul să economisească timp în momentul operațiunilor de încărcare și descărcare a mărfurilor.

Noile prelate se numesc Kögel FastSider și sunt mai ușoare comparativ cu vechile generații. Disponibile opțional, acestea pot fi comandate pe o serie variată de semiremorci: Cargo, Mega sau Light Plus.

Timp economisit cu noile prelate glisante Kögel FastSlider

Noile prelate Kögel FastSider vin cu sisteme rapide de deschidere și închidere care integrează și stâlpii ranforați care corespund normelor DIN-EN-12642 Code XL.

Sistemul Kögel FastSider, fără catarame, vine cu un levier amplasat în parte din față ce permite deschiderea în doar câteva secunde a prelatei. La partea din spate, acesta vine cu ax întinzător cu clichet. La Kögel Mega, axul întinzător cu clicheteste utilizat în față și în spate.

Acest sistem este răspunsul companiei Kögel la cerințele industriei automobilelor și a băuturilor cu timpi scurți de încărcare și descărcare, oferind șoferilor o manevrare mai rapidă, mai ușoară și mai sigură în cadrul acestor operațiuni. De asemenea, sistemul poate fi utilizat pentru transportul de paleți.

Pentru deschiderea sau închiderea prelatei, producătorul din Burtenbach a optat pentru o serie de role care glisează pe ghidaje din aluminiu. Sistemul Kögel FastSider poate fi asociat cu un acoperiș care se ridică.

VEZI ȘI: Comisia Europeană a publicat raportul din 2017 cu privire la siguranța rutieră

Noile prelate glisante cu sistemul FastSlider pot fi utilizate pe ambele părți ale semiremorcilor.

Timp economisit cu noile prelate glisante Kögel FastSlider

Atunci când este utilizat pe o singură parte, opțional, sistemul Kögel FastSlider vine cu acoperiș din prelată integrat Kögel Strong & Go și o prelată laterală care corespunde directivei Daimler Load Se­cu­rity 9.5, care permite tuturor par­ti­ci­panților la procesul de producție (furnizori de ma­teriale, servicii de trans­port și Daimler AG) să secu­ri­zeze încărcăturile prin designul ca­ro­seriei vehiculelor și prin utilizarea de unități de transport standardizate.

În cazul în care o semiremorcă este echipată cu sistemul Kögel FastSlider pe ambele părți, de asemenea, aceasta va fi echipată și cu acoperiș din prelată integrat Kögel Strong & Go.

Din aceeași categorie...

Back to top button