Trailer

TIP livrează 320 de semiremorci mega cu prelată către DSV

Cele 320 de semiremorci mega cu prelată vor fi utilizate atât în transportul rutier, cât și transportul combinat, lucru care va reduce impactul asupra mediului al DSV.

Pentru a-și reduce impactul asupra mediului, DSV lucrează cu obiective științifice pentru reducerea emisiilor până în 2030 și s-a angajat să atingă un nivel zero de emisii nete până în 2050. Configurația specifică a celor 320 de semiremorci mega cu prelată, va sprijini compania DSV în activitatea sa de reducere a amprentei de carbon.

TIP livrează 320 de semiremorci mega cu prelată către DSV

Prima unitate a fost livrată de la fabrica Schmitz Cargobull din Altenberge (Germania) în luna august a acestui an, urmând ca celelalte semiremorci mega cu prelată să fi livrate către DSV până la sfârșitul lui 2024.

Cu această ocazie, ambele companii au sărbătorit parteneriatul lor pe termen lung, bazat pe valori comune, inovație și un obiectiv comun de a genera schimbări pozitive în sectorul logistic.

Semiremorci cu durată de viață prelungită

Ca parte a parteneriatului lor, TIP va oferi servicii complete de întreținere și recondiționare a semiremorcilor. Spre deosebire de acordurile convenționale, în care tranzacția se încheie odată cu livrarea, TIP este ferm în asigurarea longevității și valorii activelor sale. După 6 ani de utilizare, TIP va iniția servicii de recondiționare, prelungind efectiv ciclul de viață operațional al semiremorcilor și oferind DSV o valoare excepțională pe termen lung.

„Expertiza grupului TIP în materie de semiremorci și soluții de întreținere completează perfect angajamentul DSV de a minimiza impactul nostru asupra mediului. Configurația semiremorcilor și promisiunea de prelungire a duratei de viață a activelor prin întreținere și recondiționare se aliniază bine cu ambițiile noastre de sustenabilitate. Suntem încântați de beneficiile de mediu și de valoarea generală pe care acest parteneriat o aduce DSV și clienților noștri”, spune Flemming Steiness, director senior la DSV.

VEZI ȘI: Mansio prezintă un sistem inovator care previne furtul remorcilor

„Suntem încântați să adăugăm o nouă dimensiune parteneriatului nostru pe termen lung cu DSV. Scopul nostru este de a da putere DSV prin oferirea unei integrări a serviciilor de întreținere și recondiționare pe termen lung, susținând ambițiile de sustenabilitate ale DSV și optimizând performanța flotei lor. Atât TIP Group, cât și DSV sunt pe deplin angajate să transforme tranziția ecologică într-un succes.”, a declarat Arjen Kraaij, director executiv adjunct al TIP.

Potrivit celor două companii, parteneriatul dintre acestea se bazează pe încredere și credibilitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button