TIP Trailer a deschis primul centru rutier cu parcare securizată pentru camioane

TIP a deschis primul centru rutier cu parcare securizată pentru camioane
La început de aprilie TIP Trailer Services a inaugurat în Franța primul centru rutier multi-service cu parcare securizată pentru camioane.

Centrul este locat în Dourges și oferă 146 de spații de parcare pentru operatorii logistici care sunt în cautarea unui spațiu de parcare sigur și confortabil în traficul aglomerat de lângă autostrada A1/E17.

TIP Trailer a deschis primul centru rutier cu parcare securizată pentru camioane

Fiind preocupați de siguranța bunurilor și a șoferilor, TIP Trailer Service a echipat locația cu cele mai noi tehnologii disponibile în ceea ce privește supravegherea video și controlul accesului, spune Didier Felice, vicepreședintele Regiunii Mediteraneene – Europa de Sud.

Parcarea securizată pentru camioane are un gard perimetral cu sârmă ghimpată, serviciu de pază 24 de ore din 24, supraveghere video cu cameră termică și un control special al accesului camioanelor grele, dar și a pietonilor.

De asemenea, noua facilitate respectă standardul PSR1 al TAPA și Gold al Uniunii Europene, potrivit rezultatelor unui studiu privind parcările de camioane securizate publicat în februarie 2019.

VEZI ȘI: Transportatorii germani vor să angajeze șoferi din state non-UE

Locația dispune de multe servicii care-i permit șoferului să se odihnească în cele mai bune condiții de confort, disponibile 24/7, precum dușuri, Wi-Fi gratuit, spălătorie și gustări. Un restaurant situat la intrarea în parcare completează această ofertă de servicii.

TIP Trailer a deschis primul centru rutier cu parcare securizată pentru camioane

Celor care vor să utilizeze parcarea le este recomandată să rezerve un loc de parcare, utilizând aplicații precum Truck Parking Europe și SNAP, respectiv prin e-mail (booking.deltapark@tipeurope.com).

Desigur, este posibilă și parcarea fără rezervare. Locația dispune de un panou la intrare pe care sunt afișat numărul de locuri disponibile rămase. Sigur, acest lucru este riscant, deoarece este posibil să nu găsiți niciun loc liber.

De asemenea, în cazul unei probleme tehnice puteți apela la atelierul TIP Trailer Services situat la fața parcării, precum și vulcanizarea Profil+ Best Of Pneu, ambele disponibile 24/7.

TIP Trailer a deschis primul centru rutier cu parcare securizată pentru camioane

Delta Park – A1/E17 se află la 1 km de intersecția A1 și A21, cel mai aglomerată zonă rutieră din Europa, tranzitată zilnic de peste 25.000 de camioane.

Delta Park – A1/E17 este prima parcare securizată pentru camioane dintr-o serie lungă de servicii TIP Trailer în Europa.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.