AnvelopeTop News

TIP Trailer a extins contractul cu Goodyear pentru gestionarea inteligentă a anvelopelor

TIP Trailer a extins contractul cu Goodyear pentru gestionarea inteligentă a anvelopelor celor 110.000 de vehicule din flotă. Acesta se întinde pe o perioadă de cinci ani.

TIP Trailer este specializat în leasingul și închirierea de camioane și remorci, precum și întreținerea vehiculelor și alte servicii cu valoare adăugată pentru clienții de transport și logistică. În 2019, compania a achiziționat PEMA, o companie de top pe piața de închirieri de camioane și remorci din Europa, care a crescut parcul de închiriere cu alte 18.000 de vehicule.

TIP Trailer a extins contractul cu Goodyear pentru gestionarea inteligentă a anvelopelor

Astăzi, TIP operează o flotă de 110.000 de vehicule la nivel global, precum și peste 110 ateliere în Europa și Canada.

Astfel, gestionarea unei flote atât de mari, operarea în mai multe locații și deservirea unei game largi pentru clienții globali are nevoie de sprijinul unor sisteme inteligente dedicate.

Un astfel de sistem este Goodyear Fleet Online Solutions (FOS), care oferă suport flotei TIP Trailer de la asistență rutieră și inspecție a vehiculului până la prelungirea la maximum a duratei de viață a anvelopelor, respectiv gestionarea timpului de funcționare și a costurilor.

VEZI ȘI: Mercedes eActros intră în producție la 7 octombrie. Bateriile și axele se produc de azi

Noul contract vine cu o ofertă personalizată end-to-end Goodyear Total Mobility, care include reșaparea, soluții proactive avansate și suportul unei rețele largi de servicii de peste 2000 de locații doar în Europa.

Digitalizarea este esențială pentru a crește eficiența și profitabilitatea

Industria de transport și logistică este din ce în ce mai conectată pentru a gestiona fluctuația cererii de astăzi și a presiunii de timp în creștere. Flotele trebuie să gestioneze operațiuni multiple, păstrând o imagine de ansamblu asupra tuturor vehiculelor în mișcare sau, uneori, parcate pentru o perioadă mai lungă de timp în toată Europa.

O soluție singulară și simplă este crucială pentru a asigura coerența și a urmări întreaga gestionare a anvelopelor flotei, acțiuni de întreținere efectuate și disponibilitatea unei rețele largi de furnizori de servicii experți.

TIP Trailer a extins contractul cu Goodyear pentru gestionarea inteligentă a anvelopelor

Fleet Online Solutions este o platformă digitală ușor de utilizat pentru gestionarea anvelopelor, care pune flotele comerciale într-un control complet, oferind informații exacte și în timp util pe PC, laptop sau telefon mobil. Domeniul de aplicare paneuropean facilitează tranzacțiile la nivel local și oferă coerența prețurilor și a serviciilor la nivel internațional.

Flotele pot opta pentru un plan „Pay as you go” sau „Preț pe kilometru”, în funcție de nevoile lor și oferind o transparență deplină asupra costurilor pe șofer, dintr-o singură privire.

În ceea ce privește asistența rutieră și întreținerea, rapoartele detaliate pot fi partajate cu orice furnizor de servicii Goodyear pentru a îmbunătăți serviciile prompte, consecvente și eficiente, reducând în continuare administrarea și costurile printr-un sistem de facturare directă și un plan de politici pentru anvelope agreat.

Din aceeași categorie...

Back to top button