Trailer

TIP Trailer a testat o remorcă frigorifică 100% electrică

TIP Trailer împreună cu Unilever, DLG și maxwell+spark au au testat în cadrul unui proiect pilot emorcă frigorifică 100% electrică. Proiectul a fost lansat în 2021, iar acum, în urma datelor colectate, compania continuă extinderea ofertei.

Conform companiei, remorca frigorifică poate răci interiorul până la -25 de grade Celsius folosind energie 100% verde. Fiecare unitate poate salva 20 – 25 de tone de CO2 pe an. În cele câteva luni ale proiectului pilot, TIP Trailer a testat două astfel de remorci, iar rezultatul a fost o reducere de 99% a combustibilului fosil.

TIP Trailer a testat o remorcă frigorifică 100% electrică

„Alături de partenerii noștri am adunat informații din primul proiect pilot pentru a realiza o foaie de parcurs care să stea la baza îmbunătățirilor viitoarelor unități. După ce am adus o serie de îmbunătățiri ale designului am lansat două noi unități frigo pe care în aceste clipe le testăm pe drumurile din Olanda. Asta înseamnă că extindem testele chiar și în lunile calde de vară pentru a vedea rezultatele”, au declarat oficialii TIP Trailer.

VEZI ȘI: Fliegl anunță noutățile pentru ediția din acest an a IAA 2022

„Sunt foarte mândru de rezultatele de până acum; pe lângă timp și costuri, echipa mea a acumulat multă experiență. TIP și-a văzut clienții căutând din ce în ce mai mult să adopte soluții mai curate și mai eficiente, și dorim să le fim cel mai bun partener din industrie. Oferim soluții care duc la o industrie mai sustenabilă. Prin urmare, urmărim îndeaproape evoluțiile tehnice din industria noastră și colaborăm în mod regulat cu alți parteneri, cum ar fi maxwell+spark, pentru a aduce pe piață soluții durabile”, a completat Rogier Laan, vicepreședintele departamentului de vânzări TIP Trailer.

Din aceeași categorie...

Back to top button