Trailer

TIP Trailer și-a extins flota pentru Benelux cu remorci double deck cu două axe

Furnizorul european de echipamente TIP Trailer Services și-a extins flotă de vehicule comerciale din Benelux cu remorci double deck cu două axe, care pot transporta 52 de europaleți.

TIP Trailer caută în mod constant să își extindă flota pentru a le permite clienților săi să își atingă mai rapid obiectivele de sustenabilitate, eficiență și siguranță. Prin urmare, liderul pieței de închirieri vehicule comerciale, și-a extins recent actuala flotă din Benelux cu remorci double deck cu două axe, marca Burgers.

TIP Trailer și-a extins flota pentru Benelux cu remorci double deck cu două axe

Potrivit TIP Trailer, remorcile double deck au o capacitate mai mare de transport și sunt mai durabile.

Sarcină utilă mai mare

Acestea au o sarcină utilă cu 60% mai mare și pot transporta 52 de europaleți în versiune cu 2 axe (41 de europaleți în versiunea cu 3 axe), față de 34 de europaleți, atât cât poate transporta o remorcă standard. Atunci când se lucrează cu containere cu role, șinele cu role nu sunt necesare, iar numărul total de containere cu role depinde de dimensiunea acestora.

VEZI ȘI: Volvo a îmbunătățit manevrabilitatea și eficiența modelelor de distribuție FL și FE

Astfel, la fiecare 100 de europaleți transportați, se economisește o călătorie. Prin urmare, sunt necesare mai puține călătorii pentru a transporta același număr de paleți, ceea ce înseamnă o reducere cu până la 40% a emisiilor de CO2 și un cost mai mic pe kilometru.

Remorcile double deck din oferta TIP Trailer sunt disponibile atât în versiune izotermă standard, cât și versiune frigorifică, ambele fiind echipate cu un lift hidraulic în spate.

TIP Trailer și-a extins flota pentru Benelux cu remorci double deck

Din aceeași categorie...

Back to top button