ȘtiriTop News

TIP Trailer livrează 1.009 semiremorci către DHL Freight Nordic

DHL Freight Nordic își consolidează operațiunile de transport de mărfuri generale interne și internaționale cu 1.009 semiremorci de la TIP Trailer.

Începând din iunie 2021, specializatul în leasing și închiriere de vehicule comerciale TIP Trailer a început livrarea celor 1.009 de semiremorci comandate de DHL Freight Nordic, care se va finaliza în mai 2022.

TIP Trailer livrează 1.009 semiremorci către DHL Freight Nordic

Din totalul de 1.009 semiremorci, 540 vor fi livrate către divizia de transport DHL din Suedia, 369 de semiremorci către cea din Finlanda și 100 de semiremorci către Danemarca.

Semiremorcile sunt o combinație de standard și Mega cu prelată și diverse specificații, cum ar fi transport intermodal (Huckepack) și lift hidraulic în spate. Acestea sunt fabricate în principal de Krone, dar și de Schmitz Cargobull și Kässbohrer.

VEZI ȘI: Kögel a lansat noul portcontainer Tankplex cu echipament ADR în standard

DHL Freight Nordics va utiliza noile semiremorci în transport de mărfuri generale național și internațional.

„DHL este un client important și suntem foarte încântați să le livrăm din nou semiremorci. Parteneriatul nostru, pe care sperăm să-l consolidăm și mai mult în următorii ani, se bazează pe încredere și credibilitate”, spune Kenneth Hellsten, Country Sales Director TIP Trailer Finlanda.

Din aceeași categorie...

Back to top button