Economic

TIP Trailer Service cumpără PEMA și devine cea mai mare rețea de închiriere vehicule comerciale

TIP Trailer Service cumpără PEMA și devine cea mai mare rețea specializată pe închirieri de camioane și semiremorci din Europa.

Ca parte a strategiei sale de diversificare și creștere internațională, compania TIP Trailer Service, specializată pe închirieri de vehicule comerciale, a cumpărat PEMA, principalul său concurent pe această piață.

TIP Trailer Service cumpără PEMA și devine cea mai mare rețea de închiriere vehicule comerciale

În urma acestei mega tranzacții, TIP Trailer Service devine cea mai mare rețea de închiriere camioane și semiremorci din Europa.

Achiziția PEMA este un pas important pentru compania deținută de I Squared Capital, care-și consolidează astfel poziția pe piața din Germania și își extinde aria de influență geografică în toată Europa, inclusiv în Elveția.

În urma achiziției PEMA, compania TIP Trailer Service ajunge la un parc de peste 89.000 de camioane și semiremorci de închiriat. În plus, rețeua de service-uri TIP Trailer Serviceajunge la peste 100 de locații, aceasta fiind cea mai mare din Europa și Canada.

PEMA are o flotă modernă și diversificată de camioane, autoșasiuri și semiremorci de la producători de top precum MAN, Volvo Trucks, Schmitz Cargobull și Krone.

VEZI ȘI: Problema restricțiilor sectoriale pentru camioane din Tirol pe masa Comisiei Europene

Din 2008, PEMA făcea parte din grupul GEFA, companie specializată pe investiții în domeniul transportului de mărfuri și care aparținea de Société Générale.

Tranzacția va fi finalizată în următoarele luni, conform normelor legislative în vigoare și după ce va primi aprobarea autorităților de reglementare.

Din aceeași categorie...

Back to top button