Economic

TIP Trailer Services a finalizat cu succes achiziția PEMA

TIP Trailer Services a anunțat că a finalizat cu succes achiziția companiei PEMA, după ce pe 26 iulie cele două companii au semnat un acord în acest sens.

TIP Trailer Services, una dintre cele mai importante companii de pe piața de leasing operațional, închiriere, întreținere și reparații a remorcilor din Europa și Canada, a anunță că a finalizat cu succes achiziția PEMA, o companie de închirieri și leasing operațional de vehicule comerciale prezentă pe piețele din Belgia, Cehia, Danemarca, Germania, Polonia, Suedia și Elveția.

TIP Trailer Services a finalizat cu succes achiziția PEMA

Până la integrare totală a celor două companii, contractele, serviciile, termenii și condițiile, respectiv procesele existente vor fi derulate separat, conform conducerii comune care se ocupă de procesul de integrare.

VEZI ȘI: Uzina Volkswagen din Września a ajuns la 200.000 de unități produse

Cu o experiență de lungă durată pe piața de transport și logistică din Europa și Canada, cele două companii au ajuns în urma acestei tranzacții la un parc auto de aproximativ 90.000 de remorci și camioane.

De asemenea, TIP Trailer Services și PEMA dețin împreună peste 100 de ateliere, oferind una dintre cele mai vaste rețele de reparații pentru vehicule comerciale din Europa și Canada, deservită de 208 de unități service mobile.

Din aceeași categorie...

Back to top button