CarburantiȘtiri

Tiriac Energy sustine competitia Romanian Superbike 2015

Tiriac Energy este sponsor principal al Romanian Superbike 2015, prima și cea mai cunoscută competiție românească de motociclism organizată pe circuite de viteză omologate.

Odata cu incheierea parteneriatului, cea mai puternica clasa din competitie poarta numele companiei – „Superbike Challenge powered by Tiriac Energy″.   De asemenea, Tiriac Energy va asigura ocupantilor podiumului premii ce constau in carduri pentru combustibil.

Tiriac Energy sustine competitia Romanian Superbike 2015

Pe langa faptul ca ne-am propus sa „alimentam” entuziasmul celor pasionati de sportul pe doua roti, ne dorim ca prin sustinerea acestui eveniment sa contribuim la reducerea numarului de accidente rutiere si la educarea motociclistilor in vederea adoptarii unui comportament civilizat in trafic, acestea fiind unele dintre obiectivele pe care si le-au propus chiar organizatorii odata cu infiintarea Romanian Superbike, a declarat Remus Hirceaga, Director General Tiriac Energy.

Romanian Superbike, cea mai populara competitie de motociclism viteza pe circuit, a carei prime editii a avut loc in 2008, se desfasoara in 2015 de-a lungul a sapte etape, in perioada martie – octombrie, in Romania, Grecia, Ungaria, Slovacia si Cehia.

Pe langa etapele consacrate, intre 24 si 26 iulie, in Romania, are loc o etapa speciala, dedicata atat motociclistilor cat si biciclistilor.

Etapele din Romania, alaturi de finala competitiei, au loc pe circuitul MotorPark aflat la 55 de kilometri distanta de Bucuresti, langa comuna Adancata. Piloti de nationalitati diferite se aliniaza la start in patru variante competitionale: roSBK 1000 superbike, roSBK 600 supersport, 1000 GPRacer CUP si 600 GPRacer CUP.

Infiintata in 2012, Tiriac Energy isi propune sa fie un partener de succes pe piata de profil, prin asigurarea unor servicii apreciate si competitive. Compania furnizeaza o gama larga de produse petroliere, in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate si siguranta a descarcarii, respectand cerintele de mediu.

Tiriac Energy detine primul portal din Romania dedicat comercializarii online a produselor petroliere, prin intermediul caruia clientii pot comanda produsele dorite intr-un mod standardizat, avand in acelasi timp acces in timp real la datele contului de client (detalii contract, preturi, promotii, facturi).

Obiectivul principal al Tiriac Energy este sa devina, pana la sfarsitul anului 2017, unul dintre liderii pietei de trading de produse petroliere din Romania, iar pana la sfarsitul lui 2022, din Sud-Estul Europei.

Din aceeași categorie...

Back to top button