ȘtiriTop News

Tirol: Restricțiile din Districtul Reutte vor fi reactivate la 31 iulie

Districtul Reutte din Tirol va reintroduce restricțiile de tranzit în perioada 31 iulie – 12 septembrie, valabile sâmbăta și duminica.

Pentru a asigura fluența și siguranța traficului pe rețeaua de drumuri secundare, statul austriac Tirol reactivează restricțiile de circulație pentru vehicule aflate în tranzit în regiunea Reutte.

Tirol: Restricțiile din Districtul Reutte vor fi reactivate la 31 iulie

Începând de sâmbătă (31 iulie 2021) și până duminică (12 septembrie 2021), restricțiile se aplică tuturor vehiculelor aflate în tranzit. Restricțiile sunt impuse în ambele direcții, de sâmbătă (ora 07:00) până duminică (ora 19:00).

Acestea privesc cursele pe ruta Fernpass din Reutte Nord și regiunea Vils. Sunt excluse de la restricții cursele care pleacă din sau ajung în aceste regiuni.

Restricțiile de circulație din districtul Reutte afectează următoarele secțiuni de drum:

  • 288 Pinswanger Straße (întreaga rută), plus traseul dintre rampa de plecare spre direcția Pflach și sensul giratoriu Wiesbichl din Pflach
  • L 69 Reuttener Straße (de la intersecția cu L 396 Weißhausstraße la juncțiunea Vils) în direcția Pflach până la sensul giratoriu Wiesbichl din Pflach

Mai multe informații pot fi găsite la www.tirol.gv.at/fahrverbote.

VEZI ȘI: Austria a interzis circulația camioanelor, în fiecare sâmbătă, până pe 28 august

Ruta B 179 Fernpassstraße este una dintre cele mai folosite pentru tranzitul nord-sud în Tirol. Ambuteiajele au apărut și în weekend-urile trecute, odată cu startul perioadei estivale.

Traficul turistic este așteptat a exploda în acest weekend, când începe perioada de concedii în Bavaria și Baden-Württemberg.

Din aceeași categorie...

Back to top button