Stiai ca

Toaletă de urgență în cabina camionului? Ai folosi așa ceva?

Doi foști șoferi de camion din Olanda au înființat compania Truck-Toilet, care produce o toaletă de urgență ce poate fi montată în cabina camionului.

Truck-Toilet își propune să fie un salvator al șoferilor în cazurile de maximă necesitate, când toaletele normale nu sunt disponibile în zonă. Este o toaletă dezvoltată special pentru șoferi și cabina camionului.

Toaletă de urgență în cabina camionului? Ai folosi așa ceva?

Nu se folosesc rezervoare de apă și nici agenți chimici speciali, ca în cazul toaletelor din autorulote. În schimb, sistemul utilizează pungi speciale, care odată folosite pot fi închise ermetic.

VEZI ȘI: Scania introduce cabine R și S mai lungi cu 27 de centimetri

Producătorii susțin că soluția nu permite scurgerea lichidelor sau eliminarea mirosurilor. La final, șoferul poate arunca punga la un coș de gunoi.

Toaletele pot fi comandate de aici. Conform informațiilor prezentate, toaleta în sine este oferită gratuit, șoferul urmând a plăti doar pentru pungile speciale (18,95 euro pentru un set de 10 pungi).

Toaletă de urgență în cabina camionului? Ai folosi așa ceva?

Dispozitivul a fost certificat și de filiala olandeză a organizației TÜV, care a confirmat că el poate fi montat sigur în locul scaunului pasagerului. Producătorii spun că în viitor vor lansa și alte modele de toalete pentru camioane, cu montare sub pat.

În prezent, sistemul este testat de Tielbeke Transport, una dintre cele mai mari companii de transport din Olanda. Tielbeke a montat dispozitivele pe camioane Scania din seriile R Highline și G Highline.

Suntem curioși care vor fi părerile șoferilor care testează aceste dispozitive.

Din aceeași categorie...

Back to top button