Toate modelele de pasageri ale PSA sunt certificate WLTP

Toate modelele de pasageri ale PSA sunt certificate WLTP
Toate modelele Peugeot, Citroën, DS, Opel și Vauxhall sunt certificate WLTP, standardul care reflectă într-un mod mai realist consumul de carburant.

Datorită sistemului de reducere catalitică (SCR) și a filtrul de particule pentru motoarele pe benzină (GPF), grupul PSA se poziționează în fruntea plutonului constructorilor auto atunci când vine vorba de implementarea standardelor stricte de emisii.

Toate modelele de pasageri ale PSA sunt certificate WLTP

Autovehiculele certificate WLTP (Worldwide harmonized Light Vehicles Test Procedure), trebuie să treacă un test riguros și de o durată mai mare, care, în comparație cu reglementările NEDC, reflectă mai bine consumul real de carburant și emisiile de noxe.

Următorul pas va fi viitorul standard Euro 6.d-Temp, care se va aplica începând din septembrie 2019.

Acesta va ține seama, de asemenea, de emisiile poluante (NOx, CO și alte particule) măsurate în condiții de trafic real pe drumuri publice, cunoscute sub numele de Real Drivind Emissions (RDE).

Încă din 2015, grupul PSA a sprijinit în mod public implementarea reglementărilor WLTP.

VEZI ȘI: Bioetanol produs din tescovina de struguri de Bordeaux

În plus, începând cu anul 2016, francezii au demonstrat o transparență unică prin publicarea pe site-urile Peugeot, Citroën și DS a datelor privind consumul de combustibil pentru mai mult de 1.000 de modele, în condiții de trafic real și mai târziu privind datele legate de emisiile de NOx și alte particule.

De asemenea, clienții, bine informați, își pot stabili modelul și parametrii de utilizare pentru a verifica consumul de combustibil al autoturismului utilizat.

Toate aceste date se bazează pe un protocol co-dezvoltat împreună cu Transport and Environment și France Nature Environnement. protocolul fiind certificat de o terță parte independentă (Bureau Veritas).

Follow #infotrucker