Trailer

Toate remorcile Schwarzmüller vin cu sistem telematic în standard

Schwarzmüller va livra toate remorcile sale cu sistem telematic montat din fabrică. Vehiculele vin în standard cu sistemul TC Trailer Gateway de la idem telematics și date oferite gratuit timp de 3 luni.

Remorcile conectate devin noua normalitate pentru industria vehiculelor comerciale. Clienții Wilhelm Schwarzmüller GmbH pot experimenta și ei beneficiile funcțiilor care se bazează pe date în timp real, gratuit, timp de 3 luni. Diagnoza de la distanță, localizarea, administrarea flotei și multe alte servicii sunt acum standard pentru vehiculele noi și de închiriat.

Toate remorcile Schwarzmüller vin cu sistem telematic în standard

Remorcile Schwarzmüller au acum un sistem telematic care funcționează cu date stocate în cloud. Vehiculele au o unitate centrală de control (TC Trailer Gateway BASIC) instalată din fabrică de idem telematics, care înregistrează continuu datele și poziția vehiculului și comportamentul șoferului și le transmite în timp real.

Toate remorcile Schwarzmüller vor fi livrate cu un card SIM activat și acces gratuit la portalul telamatic. Operatorii de flote pot testa beneficiile transportului conectat timp de 3 luni, fără nicio obligație. Schwarzmüller oferă trei pachete de servicii personalizate pentru scenarii tipice de transport și care pot fi extinse individual.

Pachetele pornesc de la simpla localizare până la o analiză completă în timp real. Ele includ și numeroase interfețe pentru sisteme ale terților. Pentru flota Schwarzmüller de vehicule de închiriat, idem telematics oferă o funcție specială care simplifică procesarea livrărilor și returnărilor.

VEZI ȘI: Gartner KG a comandat 120 de semiremorci Schwarzmüller extra-lungi Typ 1

Sistemul telematic Schwarzmüller are o arhitectură deschisă, serviciul de date putând fi integrat în flotele mixte cu sisteme de administrare de la terți. idem telematics acordă o importanță specială pregătirii în funcție de nevoi a datelor, care sunt afișate pe ecranele proprietarului companiei de transport și dispecerilor, telefonul sau tableta șoferului și chiar pe dispozitivele clienților sau subcontractorilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button