Tom Prichard se bazează pe camioane de construcții Scania

camioane de construcții Scania

Galezii de la Tom Prichard Contracting sunt unii din acei mai mulți clienți din Marea Britanie care folosesc camioane de construcții Scania în activitatea curentă. De altfel, cota de piață a constructorului suedez, în Regat, pe segmentul camioanelor 8×4 este în prezent de aproximativ 30 la suta.

Recent, companiei Tom Prichard Contracting i s-au livrat două camioane de construcții Scania G 410 8×4 echipate cu suprastructură basculabilă. Alte doua basculante vor fi livrate în această lună iar alte șase basculante în 2016.

Pentru un plus de siguranță, camioanele au fost echipate pe partea pasagerului (stânga în Marea Britanie) cu ușă „vision door”. Aceasta crește vizibilitatea laterală a șoferului permitându-i acestuia să observe potețialele pericole, bicicliști sau chiar vehicule ce trec pe lângă. Camioanele Scania G 410 sunt echipate cu cei mai noi camere laterale, senzori laterali și un sistem de avertizare pentru bicicliști și pietoni, ce se activează atunci când vehiculul virează la stânga. Șoferii companiei din sudul Țării Galilor sunt entuziasmați de îmbunătățirea vizibilității, mai ales în zonele urbane.

Tom Prichard se bazează pe camioane de construcții Scania

O flotă de camioane Scania
Tom Prichard Contracting, cu sediul în Llantrisant, sudul Țării Galilor, este un important furnizor de construcții și servicii atât pentru sectorul public cât și în cel privat. Bazele companiei au fost puse de Tom, în spatele fermei familiei, iar primul utilaj din flotă a fost un excavator. Înființată în 1995 ca și companie de închiriere, aceasta oferă în prezent o gamă completă de servicii, inclusiv de demolare, curățare a terenului, terasare, drenaj, infrastructură și servicii de inginerie civilă. Recent, compania a introdus în portofoliul de servicii reciclarea și gestionarea deșeurilor, asumându-și management centrului de reciclare a deșeurilor din Llantrisant, primul de acest fel din Marea Britanie.

În prezent, compania are 110 angajați și un parc auto de peste 400 vehicule, din care 31 de camioane Scania. Flota mai conține camioane rigide și articulate, încărcătoare frontale și exavatoare. Compania a cumpărat primul camion de construcții Scania în urmă cu 15 ani, iar de atunci compania a rămas fidelă acestei mărci. Lista de echipamente deținute de companie mai include câteva concasoare de piatră Terex Finlay, care de asemenea sunt echipate cu motoare Scania.

 

Follow #infotrucker