Toyota a prezentat versiunea europeană a utilitarei Proace City

Toyota a prezentat versiunea europeană a utilitarei Proace City
Toyota a publicat primele imagini și detalii cu versiunea europeană a utilitarei Proace City, expus în premieră în cadrul The Commercial Vehicle Show din Birmingham.

Toyota Proace City este rival pentru Opel Combo și Ford Transit Connect, și reprezintă cea mai mică utilitară din gama constructorului japonez. Mai mult decât atât, modelul a fost dezvoltat în tandem cu utilitarele de același fel din gama Peugeot și Citroen.

Toyota a prezentat versiunea europeană a utilitarei Proace City

Clienții care vor alege noul Proace City vor avea la dispoziție două versiuni de caroserie: Panel Van și Verso, aceasta din urmă fiind dedicată persoanelor.

Dacă prima variantă va putea fi comandat cu o banchetă față cu două sau trei locuri, versiunea Verso va fi echipată cu două scaune în față, cu un tunel median și cu o bachetă pentru pasagerii din spate. De asemenea, această variantă va primi și geamuri pentru locurile din spate.

Toyota Proace City va putea fi comandată în două versiuni de lungimi, iar volumul total de încărcare variază de la 3.3 la 4.3 metri cubi. Versiunile de persoane vin în configurație cu cinci și șapte locuri.

VEZI ȘI: Parcarea Ohligser Heide Ost de pe A3 s-a închis până la finalul lunii mai

Sub capotă, clienții vor putea opta pentru motoare cu puteri cuprinse între 74 și 128 de cai putere cuplate fie la transmisii manuale cu cinci trepte, fie la o cutie automată cu șase rapoarte.

Standard, versiunea din Europa, va primi următoarele sisteme de siguranță: traffic sign recognition, lane keeping assistant și cruise control.

Toyota a prezentat versiunea europeană a utilitarei Proace City

De asemenea, clienții vor primi și un ecran central cu diagonala de 8 inch care va integra și servicii de tip Android Auto și Apple CarPlay. Pentru cei care au în plan drumuri în afara zonelor asfaltate, Toyota propune sistemul Traction Select cu patru moduri diferite de rulare: Normal, Snow, Sand și All-terrain.

Follow #infotrucker