Utilitare ușoare

Toyota Kayoibako, concept van electric pentru diferite utilizări

Toyota a prezentat concept van-ul electric Kayoibako în cadrul Salonului de mobilitate din Japonia 2023.

Japonezii spun despre concept van-ul electric Kayoibako că este un model care privește spre un viitor al mobilității în care oamenii vor avea libertatea de a trăi viața pe care și-o doresc.

Toyota Kayoibako, concept van electric pentru diferite utilizări

Numele Kayoibako provine de la cuvântul japonez pentru cutie reutilizabilă, ceea ce nu este doar o referire clară la designul în formă de cutie, ci și la nivelul său ridicat de flexibilitate. Promisiunea japonezilor este că structura lui Kayoibako poate fi adaptată la nevoile individuale la fel de mult ca și software-ul și hardware-ul din interior.

Cu o lungime de sub 4 metri (3.990 mm), o lățime de 1.790 mm, o înălțime de 1.855 mm și un ampatament de 2.800 mm, concept van-ul electric Kayoibako este foarte compact și versatil, putând fi adaptat pentru diferite utilizări.

VEZI ȘI: Renault dezvăluie silueta noului Master

De exemplu, Kayoibako poate fi personalizat pentru transportul de mărfuri de volum redus și poate fi utilizat de sistemele de distribuție inteligente pentru logistica ultimului kilometru. De asemenea, poate fi adaptat pentru a sprijini comunitățile locale: echipat cu rafturi pentru a servi drept magazin mobil sau cu scaune pentru a funcționa ca vehicul de transfer.

Toyota Kayoibako, concept van electric pentru diferite utilizări

În plus, utilizatorii privați vor putea să-și personalizeze vehiculul pentru a-și exprima gusturile și preferințele personale, conferindu-i acestuia o calitate și un farmec unic. Kayoibako va contribui, de asemenea, la angajamentul Toyota privind „mobilitate pentru toți”, cu modele care să permită un acces mai ușor pentru utilizatorii de scaune cu rotile.

Din aceeași categorie...

Back to top button