Toyota Romania a lansat Dream Car Art Contest

Toyota Romania a lansat Dream Car Art Contest

Toyota Romania lanseaza a cincea editie nationala a concursului dedicat copiilor: Dream Car Art Contest – Deseneaza masina visurilor tale – concurs incununat de foarte multe succese ale micutilor artisti din Romania, in etapele internationale.

Concursul se desfasoara in perioada 15 ianuarie 2015 – 15 martie 2015 si se adreseaza tuturor copiilor cu varsta de pana la 15 ani. Ideea concursului este de a stimula imaginatia si creativitatea copiilor, pentru ca acestia sa isi exprime viziunile cu privire la un viitor mai bun. Desenand masina visurilor, micii artisti au ocazia de a intelege mai bine bucuria si importanta unui vis si totodata a-si dezvolta interesul pentru masini.

Toyota Romania a lansat Dream Car Art Contest

Toyota Romania se mandreste cu rezultatele extraordinare obtinute pana acum in etapa internationala a concursului – din peste 70 de tari participante – Romania a castigat:

2011 – Adrian Emanuel Pristavu – mentiune speciala;
2012 – Stefania Mihaela Calinescu – Medalia de aur;
2013 – Sorina Teodora Calinescu – Medalia de aur; Iasmina Maria Raceanu – Medalia de argint, Stefania Sandu – Medalia de argint si Ciprian Gherghinoiu – Medalia de bronz.
2014 – Iasmina Maria Raceanu – Medalia de aur; Mara Teodora Ureche – Medalia de argint; Luca Filip Clima – Medalia de bronz si Sorina Teodora Calinescu – Medalia de bronz

Jurizarea la nivel national va avea loc in luna martie, juriul fiind compus din: George Kyriazis – Director General Toyota Romania, Eugen Suman – Creative Director Kubis Interactive, Adrian Dragan – Redactor Sef Auto Motor si Sport, Costin Giurgea si Tudor Bratu – gazdele emisiunii Masini, Teste si Verdicte si Elena Greta – artist grafic.

Jurizarea la nivel international va avea loc in luna aprilie 2015, iar rezultatele vor fi facute publice in luna august 2015.

Castigatorii etapei internationale vor castiga o excursie in Japonia in luna august 2015, toate cheltuielile fiind acoperite de catre Toyota Motor Corporation. Lucrarile vor fi jurizate de catre un juriu international din care va face parte si presedintele TMC, Akio Toyoda.

 

Follow #infotrucker