Toyota Tacoma primește un mic facelift și ceva mai multe îmbunătățiri la interior

tacoma
Constructorul Toyota a fost prezent în cadrul Salonului Auto de la Chicago, iar alături de versiunea specială Sequoia TRD Pro, japonezii au prezentat și best-sellerul Tacoma pick-up într-o variantă revizuită.

Deși fanii o vor vedea ca pe o Tacoma facelift, lucrurile sunt destul de clare la nivel exterior. Japonezii nu au adus modificări minore. Clienții vor primi o grilă frontală foarte puțin modificată, jante cu design nou și chiar și o benă cu detalii noi.

Toyota Tacoma primește un mic facelift și ceva mai multe îmbunătățiri la interior

În funcție de nivelul de echipare, japonezii promite jante cu diametrul cuprins între 16 și 18 inch, lumini de zi cu LED, faruri cu LED și chiar și lumini de ceață cu LED. Odată cu facelift-ul, Toyota introduce pe pick-up-ul Tacoma și culori noi de caroserie: Super White, Midnight Black Metallic și Magnetic Grey Metallic.

VEZI ȘI: RAM prezintă versiunea specială 1500 Classic Warlock

Tot în funcție de nivelul de echipare, Toyota propune scaune ajustabile electric, un ecran generos cu diagonala de 8 inch pentru sistemul de infotainment care acum este compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto și Amazon Alexa.

Standard, Toyota a pregătit pentru Tacoma facelift un pachet generos de sisteme de siguranță, acestea fiind grupate sub numele de Toyota Safety Senese. Standard, șoferii primesc următoarele echipamente de siguranță: Pre-collision warning, Pedestrian detection, Lane departure warning, Automatic high-beams și Radar cruise control.

Toyota Tacoma primește un mic facelift și ceva mai multe îmbunătățiri la interior

Gama de motorizări nu a trecut prin modificări. Clienții au de ales între un motor de 2.7 litri de 169 de cai putere și 244 Nm sau un V6 de 3.5 litri cu 278 CP și 359 Nm. Amebele motoare vin cu o cutie automată cu șase trepte, în timp ce motorul V6 poate fi comandat și cu o cutie manuașă tot cu șase trepte.

Follow #infotrucker