AutoȘtiri

Toyota Yaris Hybrid în flota Interbrands Marketing & Distribution

Toyota România și Interbrands Marketing & Distribution își consolidează parteneriatul actual printr-un nou acord ce vizează înlocuirea flotei de autovehicule deținută de Interbrands Marketing & Distribution cu autovehicule Toyota hibride, până la finalul anului 2020.

Procesul de achiziție al acestor autovehicule a demarat la începutul anului 2015, prin testarea de către Interbrands a modelului Toyota Yaris Hybrid, și a continuat cu achiziția în luna februarie, în cadrul unui proiect pilot, a unui număr de 5 autovehicule. După aproximativ 4 luni de exploatare, pe baza calculelor interne de eficiență, compania a decis ca, atât din punct de vedere al costului total de exploatare, cât și al satisfacției utilizatorilor, să înlocuiască varianta Yaris diesel existentă până la acel moment în flota auto, cu versiunea hibrid a modelului. Aceeași decizie a fost luată și în ceea ce privește modelul Auris, înlocuirea începând din luna iulie a acestui an. Până la finalul anului curent , flota Interbrands va număra peste 30 de autovehicule Toyota Hybrid, estimându-se ca până la finalul lui 2020 să includă peste 480 de autovehicule hibrid.

Pe lângă preocuparea tot mai activă față de calitatea aerului și a mediului înconjurător, clienții noștri sunt tot mai convinși de avantajele pe care achiziția unui model hibrid o oferă. Aceștia beneficiază de taxa de primă înmatriculare “0”, reducere de 95% din impozitul anual, posibilitatea extinderii garanției la 10 ani pentru bateria hibridă, la toate acestea adăugându-se si celelalte elemente care fac din autovehiculele Toyota Hybrid o variantă foarte eficientă din punct de vedere cost total de exploatare (costuri de mentenanță reduse, consum scăzut, valoare de revânzare competitivă). Prin procesul de înlocuire a flotei Interbrands cu modele Toyota Hybrid, parteneriatul nostru strategic a intrat într-o nouă etapă și suntem convinși că acesta este un semnal pozitiv și pentru ceilalți clienți Toyota care au în planurile de viitor adoptarea tehnologiei Hybrid în cadrul flotei deținute, a spus Valentin Vasile – Fleet Commercial Manager, Toyota România.

Toyota Yaris Hybrid în flota Interbrands Marketing & Distribution

Suntem foarte multumiți de decizia pe care am luat-o în urma cu 3 ani, aceea de a stabili un parteneriat pe termen lung cu Toyota România în ceea ce privește flota noastră de autoturisme. La finalul anului în curs vom avea în exploatare peste 220 de autoturisme Toyota, din care peste 30 Hybrid, iar evolutia indicatorilor de costuri asociate flotei arată că strategia noastră în ceea ce privește flota, deși la început a părut puțin prea curajoasă, este una corecta. Ca un pas firesc în dezvoltarea parteneriatului nostru cu Toyota, anul acesta am hotărât să trecem la versiunile hibride ale vehiculelor pe care le achiziționăm, convinși fiind că acesta este un pariu pentru viitor care se va dovedi câșstigător. Iar această convingere a venit nu doar din prezentările avantajelor mașinilor hibride, care pot fi optimiste, ci și din testarea în teren, în condiții reale, a vehiculelor respective, testare care ne-a convins că facem, și în privința mașinilor pe care le utilizăm, alegerea corectă, a declarat – Gabriel Decu, Operations Director Interbrands Marketing & Distribution.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button