Știri

Trafic blocat în Herborn-Seelbach de șoferul unui camion înmatriculat în România

Luni, 13 ianuarie, a fost cu ghinion atât pentru șoferul unui camion înmatriculat în România, cât și pentru locuitorii din Herborn-Seelbach.

În dimineața zilei de 13 ianuarie, șoferul unui camion înmatriculat în România a efectuat greșit o manevră de întoarcere și a blocat două străzi importante din orașul german Herborn-Seelbach.

Trafic blocat în Herborn-Seelbach de șoferul unui camion înmatriculat în România

În urma acestei manevre, camionul a rămas blocat și traficul pe străzile Bergstrasse și Friedhofstrasse a fost oprit.

VEZI ȘI: 71.700 de camioane au trecut în 2019 prin tunelul rutier Frejus

Conform informațiilor emise de poliție, în jurul orei 9:00, șoferul voia să livreze aproximativ 9 tone de granulat unei companii din oraș, dar nu a reușit să facă manevrele de întoarcere din cauza mașinilor parcare în zonă.

În acel moment a decis să dea cu spatele, manevră îngreunată de configurația străzilor și de vehiculele parcate pe marginea drumului. În urma acestei manevre, șoferul a lovit zidul unei case cu semiremorca și camionul a rămas pur și simplu blocat de-a curmezișul pe cele două străzi.

Compania care comandase livrarea a chemat o firmă de tractări care a intervenit cu două mașini și o macara pentru a scoate camionul de acolo. După ceva mai mult de 5 ore, camionul a fost mutat și traficul a fost reluat normal.

Poliția nu a făcut deocamdată nicio estimare a pagubelor în urma acestui incident.

Din aceeași categorie...

Back to top button