Știri

Traficul rutier a fost reluat pe DN7 (Valea Oltului)

Centrul InfoTrafic din cadrul IGPR informează că, începând cu ora 11:50, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat pe un fir, alternativ, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în apropierea localităţii Brezoi, la kilometrul 207.

Amintim că, din cauza unui accident grav în care au fost implicate trei camioane, traficul rutier în zonă a fost complet blocat, în urma impactului unul dintre camioane răsturnându-se, blocând ambele sensuri de mers.

Potrivit Poliției Rutiere Vâlcea, accidentul produs în jurul orei 8.00 dimineața la kilometrul 207 al DN 7, între stația de alimentare OMV situată la intrarea pe varianta de ocolire a stațiunii Călimănești și localitatea Brezoi, trei camioane au intrat în coliziune în condiții care urmează a fie stabilite în cadrul anchetei în desfășurare. În urma impactului, unul dintre autotrenuri s-a răsturnat pe partea dreaptă, blocând ambele sensuri de mers.

Traficul rutier a fost reluat pe DN7 (Valea Oltului)

Cei trei șoferi implicați în accident au fost răniți, unu dintre aceștia fiind scos din epava camionului de către echipajele de descarcerare ale pompierilor veniți la fața locului.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenţi la faţa locului.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Credit foto: Facebook / Vanucci Vanucci Vanu

Din aceeași categorie...

Back to top button