Transics lansează o versiune nouă a aplicației de mobil TX-FLEX

Transics lansează o versiune nouă a aplicației de mobil TX-FLEX
Compania belgiană Transics, parte a grupului WABCO, a lansat de curând o versiune îmbunătățită a aplicației de mobil TX-FLEX.

Conform oficialilor Transics, noua versiune a aplicației de mobil TX-FLEX permite șoferilor urmărirea planicărilor, comunicarea directă și chiar navigarea cu ajutorul telefonului mobil. În urmă cu scurt timp, aceste servicii erau disponibile exclusiv prin intermediul unui hardware instalat la nivelul cabinei.

Transics lansează o versiune nouă a aplicației de mobil TX-FLEX

De asemenea, Transics spune că prin acest update consistent al aplicației de mobil TX-FLEX, compania își dorește să ofere serivicii cât mai moderne.

Vezi și: Ce ar ajuta mai mult un șofer de camion: senzorii sau vizibilitatea directă?

Mai mult decât atât, noua aplicație este compatibilă și cu sistemul on-board TX-GO. Șoferul trebuie să conecteze aplicația la sistemul on-board pentru a primi acces complet la o serie de informații esențiale.

Noua versiune a aplicației oferă o flexibilitate sporită în rândul managerilor de flote și este capabilă să ofere chiar și statistici cu privire la timpul pe care un șofer îl mai poate sta la volan sau timpul necesar odihnei.

Iar ca pachetul oferit de Transics să fie unul complet, compania anunță și introducerea unui program cu ajutorul căruia șoferii vor putea dezvolta un mod de conducere mult mai prietenos cu mediul. Sistemul poartă numele de TX-ECO Assistant.

Follow #infotrucker