Companii de transport

Transmec a investit peste 36 de milioane de euro în ultimii 5 ani pentru extinderea flotei

Investițiile generoase continuă să reprezinte o forță motrică pentru activitățile de transport rutier internațional ale grupului Transmec

Viteza și siguranța sunt dintotdeauna elementele de bază ale serviciilor Transmec, iar acționarii continuă să realizeze investiții importante în propria flotă, cu o politică de reînnoire a mijloacelor de transport o dată la trei ani.

Transmec a investit peste 36 de milioane de euro în ultimii 5 ani pentru extinderea flotei

În ultimii cinci ani s-au investit 36 de milioane de euro pentru extinderea flotei internaționale.

Numărul vehiculelor care includ capete tractoare de ultimă generație Euro VI furnizate de Scania, IVECO și Volvo Trucks a crescut cu 10% din 2015, în total, fiind vorba de 180 de unități.

Au fost realizate investiții și în legătură cu cele 850 de remorci și containere interschimbabile care au crescut în aceeași perioadă cu 30%.

Majoritatea remorcilor sunt intermodale, utilizate în cea mai mare parte pe calea ferată, un serviciu în continuă expansiune, însă compania deține și containere Goods on Hanger – pentru confecții suspendate și pe umerașe, remorci extensibile și cu lifturi hidraulic.

VEZI ȘI: MAN TGX EvoLion, ediția aniversară care marchează 20 de ani de MAN Trucknology

„Flota noastră este într-o continuă evoluție și în creștere pentru a satisface exigențele businessului nostru, bineînțeles cu orientare spre cerințele clienților. Încrederea este fundamentală în domeniul nostru, la fel ca siguranța. Politica noastră de reînnoire a vehiculelor și programul de întreținere regulată garantează funcționarea corectă pentru diversele tipuri de mărfuri”, explică Lucia Grassi, Group Operations Manager.

Standardele înalte de siguranță sunt asigurate prin certificarea TAPA (Asociația pentru protecția mărfurilor transportate), care garantează faptul că vor fi implementate întotdeauna cele mai noi și cele mai bune practici.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button